si dej u přihlašování zaškrtávátko aby si tě to pamatovalo.....win píše:to byl ja
COUPÉ
- Reklama
já ho chtěl dát na balkon ale to mi nevyšlo...........takže je v dílně...snad ho nikdo nezkurví než ho odvezu lakýroviwin píše:jen nvm kam ho pak strcim.. je taky velkej jak krava
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- Princ William
a ještě nemá krytky mlhovek a spodní plast = 1500 a ještě nemá lak = 2000...........jarda píše:no tak to uz jsme na 7000 a jeste nema grill do bumperu
- Princ William
no tak to je pekna rana. to uz mi vyjde levnejc jeste nakej nastavec pod coupe bumper a budu to mit jeste vic k zemi (poradnej tuning) jinak jestli mas seriovku a nehodlas nic tunit tak si myslim ze to dobra volba ale ty prachy bych za to nikdy nedal i kdyz jsem dobrej fanatik do aut co se tyce upravklubo píše:a ještě nemá krytky mlhovek a spodní plast = 1500 a ještě nemá lak = 2000...........jarda píše:no tak to uz jsme na 7000 a jeste nema grill do bumperu
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
rána nerána, furt lepší než dát za nějakej neorigo 10tis + lak...prodám svuj coupe + mlhovky a těch pár stovek navíc mě nezabije...už sem přišel o víc...třeba když sem před vánocema ztratil peněženku s 9000jarda píše:no tak to je pekna rana. to uz mi vyjde levnejc jeste nakej nastavec pod coupe bumper a budu to mit jeste vic k zemi (poradnej tuning) jinak jestli mas seriovku a nehodlas nic tunit tak si myslim ze to dobra volba ale ty prachy bych za to nikdy nedal i kdyz jsem dobrej fanatik do aut co se tyce upravklubo píše:a ještě nemá krytky mlhovek a spodní plast = 1500 a ještě nemá lak = 2000...........jarda píše:no tak to uz jsme na 7000 a jeste nema grill do bumperu
- Princ William
tak to jo, ale ja myslej jen nastavec jako je na str.2klubo píše:rána nerána, furt lepší než dát za nějakej neorigo 10tis + lak...prodám svuj coupe + mlhovky a těch pár stovek navíc mě nezabije...už sem přišel o víc...třeba když sem před vánocema ztratil peněženku s 9000jarda píše:no tak to je pekna rana. to uz mi vyjde levnejc jeste nakej nastavec pod coupe bumper a budu to mit jeste vic k zemi (poradnej tuning) jinak jestli mas seriovku a nehodlas nic tunit tak si myslim ze to dobra volba ale ty prachy bych za to nikdy nedal i kdyz jsem dobrej fanatik do aut co se tyce upravklubo píše: a ještě nemá krytky mlhovek a spodní plast = 1500 a ještě nemá lak = 2000...........
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
já vim ale když si to zpočítám tak za nástavec + lak dám nakonec stejně jako když ten coupe prodám a dám tam OPC kterej se mi líbí víc než coupe s nástavcem a hlavně OPC skoro nikdo nemá, já viděl naživo na silnici asi 1 nebo 2 za poslední 2 rokyjarda píše:tak to jo, ale ja myslej jen nastavec jako je na str.2klubo píše:rána nerána, furt lepší než dát za nějakej neorigo 10tis + lak...prodám svuj coupe + mlhovky a těch pár stovek navíc mě nezabije...už sem přišel o víc...třeba když sem před vánocema ztratil peněženku s 9000jarda píše: no tak to je pekna rana. to uz mi vyjde levnejc jeste nakej nastavec pod coupe bumper a budu to mit jeste vic k zemi (poradnej tuning) jinak jestli mas seriovku a nehodlas nic tunit tak si myslim ze to dobra volba ale ty prachy bych za to nikdy nedal i kdyz jsem dobrej fanatik do aut co se tyce uprav