Je to v podstatě za polovic co jsem dosud bral LM olej.
Rovnou jsem přibral letní VIF
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dával jsem TopTec 4600 5W-30peter13675 píše:aky si daval dosud LM olej ?
Však jsem psal že jsem se ptal a říkal mi cca 400kč/Litr toho jejich origo oleje...ála píše:tak se zeptej kámoše co chcou v Opelu za litr Castrolu apd. a budeš čumět
Dobrý, ale já sem nemluvil o origo. Chce to líp čístecop píše:Však jsem psal že jsem se ptal a říkal mi cca 400kč/Litr toho jejich origo oleje...ála píše:tak se zeptej kámoše co chcou v Opelu za litr Castrolu apd. a budeš čumět
Jo táák, na to bych se raději neptal, třeba by mne trefil šlakála píše:Dobrý, ale já sem nemluvil o origo. Chce to líp čístecop píše:Však jsem psal že jsem se ptal a říkal mi cca 400kč/Litr toho jejich origo oleje...ála píše:tak se zeptej kámoše co chcou v Opelu za litr Castrolu apd. a budeš čumět
ted mam na tachecu 255tisic, olej to nezere (cca 0.5l na 15000km) , spotreba super, a v servisce vedene do 150 tisic byla vzdy vymena az po 30 tisicich....po dvou letech spokojeny uzivatel.petrak píše:Zdravim ja mam 17ydt skoro rok, hned po koupi pri (snad poctivych)215000km vymeneno za dexos2 5w30, po 13000km chybelo asi 0,3l! Taky koupen za 600 z netu a budu se toho drzet.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |