Kamarat ma nejaky tlmic asi uni s nerez koncom 2x80mm a dost to duní,je to pocut do kabiny uz na volnobehu.Samozrejme diesel.Vojta píše:hele i když sundáš koncovej díl tak neuslyšíš nic, z diesla prostě zvuk nedostaneš, až ti vejfuk upadne tak to nepoznáš podle zvuku
VYFUK
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak tady nekteri psali ze cena 3200kc u nich nelze, tak musim podotknout ze treba u nas v usti nad Labem Autotipservis cenu ma jak je psano na http://servis.opel.cz takze doporucuju, sam je asi taky brzy navstivim kvuli vymene vejfalu
www.autotipservis.cz - maj pobocku v Usti n.L. i v Teplicich
A co mam new info tak by mel delat servis Opel i novy Chevrolet autosalon/autoservis taky v UL naproti Tescu, je tam ted nove asi mesic, byvaly servis v Chabarovicich. www.chevrolet-ul.cz
Ale to pry tak od dubna nejdrive, ale pokud nebude autorizovany tak ty ceny jako u "pravyho" Opla mit nebude
www.autotipservis.cz - maj pobocku v Usti n.L. i v Teplicich
A co mam new info tak by mel delat servis Opel i novy Chevrolet autosalon/autoservis taky v UL naproti Tescu, je tam ted nove asi mesic, byvaly servis v Chabarovicich. www.chevrolet-ul.cz
Ale to pry tak od dubna nejdrive, ale pokud nebude autorizovany tak ty ceny jako u "pravyho" Opla mit nebude
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vite nekdo jakou znacku vyfuku - koncovy tlumic - dava Opel v ty akci? Asi me to taky ceka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakturu ti snad dali ne? Pokud ho najdes mrkni na to prosim, jestli to neni nakej shit, protoze i autorizovany servisy davaj obcas soucastky neznackove - kamos dela u VW tak o tom neco malo vi...Zigi píše:Před půl rokem jsem byl na tý akci,ale musel bych se mrknout pod auto co tam je na štítku (jestli už neupadl)
Ale auto mám doma
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vetsinou ano, ja na svem minulem aute menil koncovy dil po 8 letech, takze u astry ted po 9 to neni spatny, sem zvedavej copak to je za model esli fakt kvalita nebo to bude to samy co ti prodaj garagemajstriDefender píše:Tak pánové zrovana dneska se mi zdá, že to auto vzalo nějaký divný zvuk. Jakoby tam byl takovej brumlavej tuningovej zvuk, takže mám za to, že to asi bude výfuk, jen doufám že pouze ten díl co je v Oplu na akci rychlý servis, co myslíte?
A Miloshi víš určitě, že už ho neměnil předchozí majitel. Těch 9 let se mi vůbec nezdá, možná, kdyby jsi měl diesla, ale ne X16XEL.Milosh píše:Vetsinou ano, ja na svem minulem aute menil koncovy dil po 8 letech, takze u astry ted po 9 to neni spatny, sem zvedavej copak to je za model esli fakt kvalita nebo to bude to samy co ti prodaj garagemajstri
Opel Astra G, 99, 4 dv., X16XEL
Tak kluci, v mym pripade je v cudu dil za strednim tlumicem, ale bude potreba dat oba dily vyfuku, jelikoz je tam jeste ten puvodni se znackou GM a fouka to i v ty spojce zadniho. Takze jsem to nechal zatim zavarit a uz jsem se I ptal na cenu na netu atohle jsem obdrzel mailem z Vyfuky.net : Zasílám Vám cenovou nabídku výfuku na vůz Opel
Typ: Astra G
Karoserie: Hatchback5dv
Obsah motoru: 1,6
Typ: benzin
Počet ventilů: 16
Převodovka: man
Rok výroby: 1998
kW: 74
Kat: ano
Díl:
Střední díl 1.776,- Kč
Zadní díl 1.990,- Kč
Ceny jsou uvedeny vč.DPH.
Záruka na zboží je dva roky, doprava výfuku je zdarma.
Těšíme se na Vaší objednávku
Typ: Astra G
Karoserie: Hatchback5dv
Obsah motoru: 1,6
Typ: benzin
Počet ventilů: 16
Převodovka: man
Rok výroby: 1998
kW: 74
Kat: ano
Díl:
Střední díl 1.776,- Kč
Zadní díl 1.990,- Kč
Ceny jsou uvedeny vč.DPH.
Záruka na zboží je dva roky, doprava výfuku je zdarma.
Těšíme se na Vaší objednávku
Mobil : 602318645