Klesá teplota motoru
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Klesá teplota motoru
Měl bych možná jednu zvláštní otázku! Nevšiml si někdy náhodou(ted v zimě), když jede auto déle z kopce se zařazenou rychlosti, tak klesá teplota??!!??!?!?!?! (tak 0.5km a začíná padat)mě se to tak stává?! to je v pr....čidlo nebo je to normální?!
- Reklama
Re: Klesá teplota motoru
Že by fungoval termostat?rychlyradim píše:Měl bych možná jednu zvláštní otázku! Nevšiml si někdy náhodou(ted v zimě), když jede auto déle z kopce se zařazenou rychlosti, tak klesá teplota??!!??!?!?!?! (tak 0.5km a začíná padat)mě se to tak stává?! to je v pr....čidlo nebo je to normální?!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
takže říkáš v pr..termostat? a dokázal by jsi mi přesně říci v čem je problém?manli2 píše:nefunguje
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 18 pro 2006, 19:19, celkem upraveno 1 x.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
No kámošovi to dělalo to samé a měl prasklé těšnení pod hlavou... V opelu mu to chtěli udělat za nějakých 13500kč,ale nakonec to risknul u známého co dřív dělal v Opelu za nějakých 6500kč ale stratil záruku u Oplu na rozvody, které si u nich asi před 2ma měsícema nechal dělat. Nechci tě ale strašit,jen jedna s možností...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak to mi ani neříkej to mám radost před Vánoci! a myslíš že to časem bude horší (třeba škubání)nebo že jenom bude padat ta teplota?R.A.Y. píše:Tak mi to řekl.Ta voda mu padala tak na 70°C...První myslel že je to termostat,ale pak mu přišli na tohle.Teď jsem mu ještě volal a říkal že to bylo jen tím prej jen načatým těsněním...
Tak to jsme pak na tom stejně ne? manli2?
Ale ted s tím nic stejně nenadělám až po novým roce ....