NEBOLO...jerry mouse píše:Sice už neskoro ale nebolo by od veci v buducnosti vymeniť to origo tesnenie za plechove čo je na Z20-LET to sa asi tak skoro neprežerie!
Bublá voda - uniká kapalina
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bublá voda - uniká kapalina
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
montaz STANDALONE jednotiek, GO motorov
- Reklama
TAKŽE!!!! UŽ JSEM OPRAVDU ZOUFALEJ!!!
PO VÝMĚNĚ TĚSNĚNÍ POD HLAVOU - MĚNILO SE VŠE, CO BYLO V SADĚ... I NĚJAKÝ VŘETENY VENTILŮ... NEBO CO.... MĚNILA SE NÁDRŽKA, HADIČKY, TERMOSTAT... po včerejšku a předvčerejškejšku bylo všechno ok... včera přítelkyně vymlela prý nějakou díru, včera.... pod autem kapala voda... (na pravé straně) (ale podle čuchu to byla čistá voda - takže nejspíš v té díře byla voda...takže prostě velká kaluž... ) a nádržka ráno byla plná... přijela s tím do práce a opět!!! ... nádržka úplně na mr*ku prázdná! ... Absolutně ztrácím trpělivost... A sere mě, že nikdo neví, co to je!!!
PROSÍÍÍÍM POMOC
PO VÝMĚNĚ TĚSNĚNÍ POD HLAVOU - MĚNILO SE VŠE, CO BYLO V SADĚ... I NĚJAKÝ VŘETENY VENTILŮ... NEBO CO.... MĚNILA SE NÁDRŽKA, HADIČKY, TERMOSTAT... po včerejšku a předvčerejškejšku bylo všechno ok... včera přítelkyně vymlela prý nějakou díru, včera.... pod autem kapala voda... (na pravé straně) (ale podle čuchu to byla čistá voda - takže nejspíš v té díře byla voda...takže prostě velká kaluž... ) a nádržka ráno byla plná... přijela s tím do práce a opět!!! ... nádržka úplně na mr*ku prázdná! ... Absolutně ztrácím trpělivost... A sere mě, že nikdo neví, co to je!!!
PROSÍÍÍÍM POMOC
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
-
- Kontaktovat uživatele:
hned teraz vysrobuj sviecky..
odfot ich a posli mi fotku...
odfot ich a posli mi fotku...
Svíčky jsou úplně nové boshky... tak myslím, že není třeba je fotit...
Mimochodem!!! ... auto si ze mě dělá prdel... a nikdo neví, kam voda zmizela... ->>> dneska jsem oblítal tři známé mechaniky, tak jsme spekulovali... atd... noo... uvidíme jakmile přítelkyně nalila destilku do prázdné nádržky, aby dojela teda domů, tak najednou, když přijela, tak nádržka byla plná po risku fridexu a jakmile jsem jí otevřel, tak nádržka byla úplně plná po okraj a krásně pak klesala na přibližnou úroveň hladiny, která má být, což je nejspíš v pořádku né? Tudíž, kam ta voda mohla zmizet na tu dobu co byla v práci? Myslím, že mám exkluzivní kousek... za všechny prachy...
Jinak mi přijde, že slyším bublat vodu ve výfuku
Mimochodem!!! ... auto si ze mě dělá prdel... a nikdo neví, kam voda zmizela... ->>> dneska jsem oblítal tři známé mechaniky, tak jsme spekulovali... atd... noo... uvidíme jakmile přítelkyně nalila destilku do prázdné nádržky, aby dojela teda domů, tak najednou, když přijela, tak nádržka byla plná po risku fridexu a jakmile jsem jí otevřel, tak nádržka byla úplně plná po okraj a krásně pak klesala na přibližnou úroveň hladiny, která má být, což je nejspíš v pořádku né? Tudíž, kam ta voda mohla zmizet na tu dobu co byla v práci? Myslím, že mám exkluzivní kousek... za všechny prachy...
Jinak mi přijde, že slyším bublat vodu ve výfuku
-
- Kontaktovat uživatele:
...je mi uplnbe jedno, ze su nove...NesteaCZE píše:Svíčky jsou úplně nové boshky... tak myslím, že není třeba je fotit...
..a uuuplne jedno ze su to boschky...
chces pomoc, tak dodaj to o co ta ziadam ...
(aj ked po tom dolievani a jazdeni to uz asi zase bude jedno)
-
- Kontaktovat uživatele:
zitra moze byt pozde...vis..
-
- Kontaktovat uživatele:
podstatne bolo pozriet sviecky, hned v momente po tom, co bol vypnuty (teply) motor..
po tom co zmizla voda..
...
este je tu teda jedna moznost.. co sa stalo..
po vymene tesnenia a opetovnom naliati chladiacej kvapaliny..
a to vzduchova bublina v najvyssom bode dutiny
ktora sa proste teraz prijazde uvolnila.. co malo za nasledok pokles hladiny...
po tom co zmizla voda..
...
este je tu teda jedna moznost.. co sa stalo..
po vymene tesnenia a opetovnom naliati chladiacej kvapaliny..
a to vzduchova bublina v najvyssom bode dutiny
ktora sa proste teraz prijazde uvolnila.. co malo za nasledok pokles hladiny...
Tak to by bohužel stejně nešlo, s autem byla přítelkyně v jiném městě... od té doby jakoby ten pokles nenastal... ta bublina by byla super, ale jelikož je už vlastně pryč, ale stále mi trčí v hlavě, proč chviličku po startu a při prvních rozjezdech slyším lehce bublat vodu...
Teoreticky mě napadlo, jestli nemůže se ještě nějak dostávat voda nebo jestli tam není ještě někde zbytková voda a jestli se to nedostává nějakým způsobem následně do výfuku a nekouří to ani nestříká voda z výfuku, protože mám třeba nějakou dírku ve výfuku, kudy ta voda teče vprostřed auta, když je auto zahřáté? Teoreticky by tomu nasvědčoval i zvláštní zvuk z výfuku, který jsem dneska pozoroval... přišlo mi, že tam mám možná nějakou dírku, o víkendu to půjde na zvedák, tak na to mrknem... Ale třeba ten výfuk nijak nesouvisí s tímto problémem...
Teoreticky mě napadlo, jestli nemůže se ještě nějak dostávat voda nebo jestli tam není ještě někde zbytková voda a jestli se to nedostává nějakým způsobem následně do výfuku a nekouří to ani nestříká voda z výfuku, protože mám třeba nějakou dírku ve výfuku, kudy ta voda teče vprostřed auta, když je auto zahřáté? Teoreticky by tomu nasvědčoval i zvláštní zvuk z výfuku, který jsem dneska pozoroval... přišlo mi, že tam mám možná nějakou dírku, o víkendu to půjde na zvedák, tak na to mrknem... Ale třeba ten výfuk nijak nesouvisí s tímto problémem...
Mne robilo presne toto iste a na chybe bolo viecko nadrzky.Zvnutra su dva "cupliky" kadial odchadza vzduch po bokoch nadrzky.Jeden z tych cuplikov som proste utrhol,pre istotu som cele to cierne vnutro z viecka vyndal von,vyutieral handrickou,zalozil spat a vida,uz rok mi nezmizla ani kvapka vody.Vsetko fachci ako ma...
OPEL ASTRA G CARAVAN 1.7 TD,50kW,X17DTL,1998-ex
OPEL ASTRA G 1.6 16V , 74kW , 1998 , X16XEL , AT4 - šepot lístia
Tak to je super rychlá a levná oprava pokud se ještě něco projeví, tak to asi vyzkouším, ale škoda nového víčka zkusím to asi s tím starým, když už
- vasekpetr1
V tom víčku je umístěn přetlakový a podtlakový ventil. Pokud jsi vyrušil přetlakový ventil, netvoří se ti v okruhu přetlak a při poruše termostatu nebo při nedostatečném chlazení ti voda začne vařit už při 100ºC (při přetlaku voda začne vařit při vyšší teplotě). Pokud jsi vyrušil podtlakový ventil, tak chování bude stejné - v okruhu nevznikne potřebný přetlak, podtlak při chladnutí kapaliny se bude vyrovnávat.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
ahá, takže je to vlastně špatně... pokud to správně chápu, tak to asi radši nechám být no.
V podstate som dostal toto za 0€ a co je podstatne vyriesil som svoj problem... A druha vec,ake velke je percento ze ti zlyha termostat?A keby aj mam tam este dva ventilatory,ktore ten motor ochladit dokazu,to uz mam otestovane.vasekpetr1 píše:V tom víčku je umístěn přetlakový a podtlakový ventil. Pokud jsi vyrušil přetlakový ventil, netvoří se ti v okruhu přetlak a při poruše termostatu nebo při nedostatečném chlazení ti voda začne vařit už při 100ºC (při přetlaku voda začne vařit při vyšší teplotě). Pokud jsi vyrušil podtlakový ventil, tak chování bude stejné - v okruhu nevznikne potřebný přetlak, podtlak při chladnutí kapaliny se bude vyrovnávat.
OPEL ASTRA G CARAVAN 1.7 TD,50kW,X17DTL,1998-ex