ti jednu červenou ukážuPrinc William píše:chromovy kliky jsou za priplatek jeste jsem nevidel astru co by je nemela
Označení výbavy Astry
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
ovládání na volantu nemámR.A.Y. píše: no já mám taky edici 100 r.v. 10/99
jen 1.4 16V a narozdíl od tebe mám 2 kotouče, nemám ostřikovače, ani vyhřív.sedačky a mám 8xrepro... a multi.kož. volant,ale to ty asi taky jen jsi an to zapomněl. Ty ostřiky a vyhř. sedačky máš asi dodělávané,že?
ostřikovače světel, stejně jako vyhřívané sedačky tam už asi měl ten fašista za příplatek když to kupoval /já tam nic nedodělával/ stejně jako 4 kotouče, které se na 1,6 16V myslím běžně nedávají
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
sociální edice je nemaj a třeba u klasika je za příplatekPrinc William píše:chromovy kliky jsou za priplatek jeste jsem nevidel astru co by je nemela
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
prosimvás vy asi nechápete že většina věcí je za příplatek, tzn. i když máte všichni třeba komfort tak každej máte jinou výbavu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A není to snad jedno??? Pokud auto mělo předchozího majitele, tak tuplem nezjistíš, co tam bylo za výbavu při výrobě
A to jestli mám chromové kliky, nebo klimu je skoro jedno, vždyť to na to nejezdí, někteří lidé jako já si na sarapatičky jako je klima nepotrpí a pokud ji tam budu chtít, tak si ji dodělám
A to jestli mám chromové kliky, nebo klimu je skoro jedno, vždyť to na to nejezdí, někteří lidé jako já si na sarapatičky jako je klima nepotrpí a pokud ji tam budu chtít, tak si ji dodělám
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!