Jak sundat zadní světlo ?
Jak sundat zadní světlo ?
Zdravim klubáci,mám asi blbej dotaz ale rači se zeptám než něco po......, jak sundám zadní světlo ? neviděl jsem tam žádné šrouby tak nevím. Mám Gčko 5dvéř 2004 ,děkuju za pomoc
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak sundat zadní světlo ?
Oddelas ten kryt plastovy v kufru a svetlo je pridelane na 2 bile plastove "matky", jednoduche oddelat, hlavne bacha aby ti nezapadly do kufru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Myslíš jen ten malej plastovej kryt co se vyndavá kvůli výměně žárovek ?
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Je tam fakt kráásný přístup, nedávno jsem zrovna měnil ruplou žárovku a za 15 minut jsem to měl hotové i s očištěním od prachu.
O 90° otočíš dva plastové něco, otevřeš. Jak psal milosh vyšroubuješ ty matky (jedna šla i rukou, byla pro to upravená, druhou jsem musel povolit francouzákem), opatrně vytahuješ světla a než je vytáhneš úplně, tak ještě odpojíš konektor.
Pro složení opačný postup.
O 90° otočíš dva plastové něco, otevřeš. Jak psal milosh vyšroubuješ ty matky (jedna šla i rukou, byla pro to upravená, druhou jsem musel povolit francouzákem), opatrně vytahuješ světla a než je vytáhneš úplně, tak ještě odpojíš konektor.
Pro složení opačný postup.
Super,díky za pomoc