Ahoj presne tento problem som mal aj ja po namontovaní OPC masky. Chvilu som nechapal ,napokon som demontoval tiahlo odistenia, nahrial som ho horucovzdušnou pištolou zlahka ohol a opetovne po namontovaní fungovalo všetko ako má.tomas3 píše:Ahoj neřešil někdo problém s otevřením kapoty? namontoval jsem opc masku, ale ten plast, který se musí zatahnout už z masky nevyjede, narazí doní a pod kapotu se teď už asi nedostanu.
opc maska
Re: opc maska
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
- Reklama
Díky, nad něčim takovym jsem přemýšlel, tak to vyzkouším
Drobet to tu ozivim. OPC maska je doma,ale nevite nekdo to cislo tahla? Nechci to nejak doma pastlit,chtel bych to tahlo proste origo (no mozna az zjistim tu cenu orig tahla,tak budu taky tunit s horkovzduskou...). Takze vi nekdo?
Astra G Caravan 98' x16szr
žádný táhlo jsem nemusel řešit, je pravda že to nevyskočí při otevření kapoty zevnitř, al pokud tu kapotu ručně nadzvedneš, tak táhlo vyskočí samo a VOILE
Mobil : 602318645
Tak tak...Defender píše:žádný táhlo jsem nemusel řešit, je pravda že to nevyskočí při otevření kapoty zevnitř, al pokud tu kapotu ručně nadzvedneš, tak táhlo vyskočí samo a VOILE
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Hmm...takze takhle to v opc manufakture vymysleli? To se mi nak nezda,prijde mi to takovy na hulvata.
Takze pokud to funguje i se standartnim tahlem....ok. Ale pro muj klid v dusi...nevyfotil by mi to tahlo nekdo s original opc paketem z vyroby?
Edit: pro rejpaly...jo,ta hniloba na kapote uz se resi
Ono se to na te fotce tvari jako ze dobry,ale neni. Takze pokud to funguje i se standartnim tahlem....ok. Ale pro muj klid v dusi...nevyfotil by mi to tahlo nekdo s original opc paketem z vyroby?
Edit: pro rejpaly...jo,ta hniloba na kapote uz se resi
komplet ten mechanizmus pro opc stojí v oplu 330kč
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vyborne,to jsem chtel slyset. Nevis cislo dilu? V jihlave je pekny pako na dilech...
6178184
Pak Zdeno napiš, jak to funguje, začínám o tom přemýšlet také.
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
Takze popojedem. Pod cislem dilu,co postoval Vojta,dostanete pouze ten hak kapoty. I pres lehke rozdily je efekt naprosto stejny jako u stare puvodni kotvy: tahylko z masky vyskakuje stale tim prapodivnym zpusobem. Takze v podstate zahozeny 300. Foto pro porovnani kotev standard vs. OPC
Takze prosimvas,vy,kdo mate origo masku opc uz z vyroby...blejsknete mi to nekdo,jak hlavne vypada to tahylko zkrz masku. Kdyby se jeste podarilo vycist nejake cislo dilu,bylo by to perfektni. Prosim,prosim,smutne koukam... Zacinam mit ale takovy neblahy tuseni ze tahylko bylo dodavano v sade s maskou... Astra G Caravan 98' x16szr
tak to nevim kde se stala chyba, asi tě okradli protože podle EPC si měl dostat všechno viz foto
když v epc kliknu na číslo 7 který teda asi potřebuješ tak tam je jen jeden druh
nemám ted doma opc tak ti to nemůžu ani vyfotit ale pak to sem dám
když v epc kliknu na číslo 7 který teda asi potřebuješ tak tam je jen jeden druh
nemám ted doma opc tak ti to nemůžu ani vyfotit ale pak to sem dám
To je v riti. Pytlicek s dilem c.6178184 fakt obsahoval pouze hak kapoty. Nevypadal nejak porusene,cislo na nalepce souhlasilo...
EDIT: nebo je tahylko opc masky dalsi z nesehnatelnych polozek hned po podtlakovym kolinku na x16szr. Coz by me uz dost nasr...
EDIT: nebo je tahylko opc masky dalsi z nesehnatelnych polozek hned po podtlakovym kolinku na x16szr. Coz by me uz dost nasr...