Tak jsem tu po delší době a teď definitivně potřebuju vyřešit celou situaci - uvítám každou radu.
Všechno jsem to propočítal a teď řeším co a jak.
Na autě je potřeba vyměnit všechny pružiny a tlumiče, seřídit geometrii, koupit zadní část výfuku, rozdělat celej předek, vyměnit čelo a výztuhu, světla, kapotu, držáky předního nárazníku, přední nárazník + to celý co nejlíp vypředu vybouchat do co možná nejlepšího stavu. Tohle jsou vady, o kterých vím.
Jasně chápu - asi většina mi napíšete, neopravuj to nemá to cenu, jenže co s tím? Protože co sem tak pročítal tak na díly už to asi nejde prodat, prej už to na čestný prohlášení nejde. Nebo nevím jak.
Jako celek to asi neodhaduju troufnout cenu za kterou by se to dalo prodat a je mi jasný že to bude úplný hovno. Ale to nechci prodat za málo, když jsou v tom autě díly za x tisc korun starý 1-3 roky.
Když to budu chtít opravit tak do toho dám tak 30-40 tisíc a to už si můžu koupit auto tady pomale z roku 2002, nebo rozhodně novější.
No, co teď?
PS: vypíšu všechno, co tady bylo během posledních 3 let vyměněný aby bylo z čeho usuzovat.
Všechny brzdy, rozvody, chladič vody, repas alternátoru, lanovody ruční brzdy, spojkový ložisko včetně kapaliny, spodek stříkanej tlumexem. Olej atd. pravidelně. Motor má najeto 227 000 (ale řekl bych, že bude tak o sto přetočenej, nejsem se tím ale jistej)