hehe tak to je husty teda ....Princ William píše:pokud tam mas napsanej termin kdy mas prijit tak tam zavolej (melo by tam bejt cislo) a vymluv se na co chces a vyber co nejdelsi termin od jejich navrhovaneho datumu. takhle to delej porad a po nakej dobe (asi rok to je promlceny) vetsinou daj pokoj uz po 4 mesicich. znamej to takhle dela porad a zatim mu to prochazi
první bodíky
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
- Reklama
xpolstarekx píše:hehe tak to je husty teda ....Princ William píše:pokud tam mas napsanej termin kdy mas prijit tak tam zavolej (melo by tam bejt cislo) a vymluv se na co chces a vyber co nejdelsi termin od jejich navrhovaneho datumu. takhle to delej porad a po nakej dobe (asi rok to je promlceny) vetsinou daj pokoj uz po 4 mesicich. znamej to takhle dela porad a zatim mu to prochazi
No nyní to je o hubu, předvolaj, daj flastr v nepřítomnosti a podstoupí finančnímu úřadu. FÚ to nechá několik let zamrznout a pak osloví nebo pošle exekutora. Lidi todle jsou prachy do městské pokladny.
U Nás na Kladně je pokuta vymáhaná ze 300Kč se vyšplhala na 16900Kč a ten pak čůměl za 10 let + penále
No ta jestli je stejne u Vas jako u nas ( prsi a je tesne nad nulou ), tak zitra bude naledi a tudiz budou spise policajti u nehod , tedy pokud bude pocasi stejne, nebo horsiLuky píše:Uz zase? Ze se jim chce do ty zimy. Kdyby byli radsi zalezly nekde v kanclu a neskodili furt.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Princ William
- Princ William
a takovy hodny jsou ale to jenom dneska az te chytnou za nakej prestupek tak te napari pokutu a body jak svine i kdyz ted jsem jel kamosem v sobotu po dalnici pred nama geesicko astra f vkterj jel kamos a za nama bilej kadett tez kamos. no pekbe jsme ujizdeli tomu kamosovi s tim kadettem v zrcatku jsem videl bili auto ale vona to byla oktavka fizlo vzali si kamose s GSI a prej mu rekli. jeden bengal prej ja se na to nemuzu koukat ja jdu pric a ten druhej rekl ze mu na tu rychlost s... a dal mu pokutu 500 za pas. a to uz ma debil sedum bodu a muze bejt rad ze v sobotu nedostal dalsi.manli2 píše:mi popřáli veselý vánoce a štastnou cestu
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO