To termostat nebude, při nízkých rychlostech by i se špatným termostatem motor zahřál. To by taky mohlo být špatné čidlo. Ale jistě to nevím.webi píše:Mám dotaz na zkušene.Já mám opačny problém auto krasně hřeje po cca 7km teplota vystoupa po delši jizdě na těch cca 85-87°C(podle teploměru),ale jakmile zastavime na 5min. a dýl a nebo jedeme v koloně cca 20-30km/h tak teplota klesa dolu (k cca 60°C).Bude taky v prde.i termostat?
edit:zapoměl sem napsat jedná se o motor 2.0DTI 74kw(ještě že sem si vzpoměl,jinak by mě marťásek sprdl )
kecá čidlo teploty nebo je vadný termostat???
Re: kecá čidlo teploty nebo je vadný termostat???
Astra G X16XEL (1999)
- Reklama
mám to samé ručička se nehne ani po 20 km ale topí to mě sice vlažně ale topí a to mám jak termostat tak i čídlo a mám vyskoušeno čím víc vody v nádržce tak tím líp topí i když by to mělo být spíš naopak mín vody se přeci lépe ohřeje
astra G 1,6 16v XE 2002
ahojte, mám problém vyměnil jsem termostat a 4 měsíce fungoval parádně i v zimě..nyní se dostanu na 80°C po ujetí 15Km a pulkou chladiče zakrytou..dnes jsem sledoval termostat auto beželo na volnoběh po asi 10minutách termostat otevřel a ja šel do auta se podívat na budík a ručička byla pod 80°C a po chvili spadla zase na uroveň těch tří čárek....myslíte že je špatné čidlo? děkuji
Opel astra G 1.4 16v Rv.1999 66Kw
Kod motoru: X14XE
Kod motoru: X14XE