Náhlá smrt po vyšších otáčkách
Re: Náhlá smrt po vyšších otáčkách
dneska sem kupoval řemen contitech (původní z výroby co sem vyndal měl nápis GM/Contitech) a cena 260 kč, gates má dobrou pověst a proto je dost drahej
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Vojta píše:no řemen stojí tak max 300, egr se dá za 2500 takže vyděláno skoro 5000, tak nevim jestli to je dobrá nebo špatná reference
EGR tam šlo úplně nový a svíčky jsem měl mít údajně zdarma. Taky v tom trochu cítím poděl, bohužel jsem motoristickej análfabet. Nějaký tipy kam teda jezdit v Praze a nenechat se obírat? Díky
Opel Astra 1,4 HB, 3 doors, r.v 2000, 110k km, silver
no časem budeš chytřejší a takový prkotiny si budeš měnit sám, egr nový stojí v elitu 2500 pro obyčejnýho smrtelníka, tuším že je to delphi
Jak říká Vojta, prkotiny vyhledat na fóru a pořešit sám, na opravdový servis v Praze nejlépe k dennymu taky tam jezdím
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
A to jest kam? Rád se tam zapíšukroup píše:Jak říká Vojta, prkotiny vyhledat na fóru a pořešit sám, na opravdový servis v Praze nejlépe k dennymu taky tam jezdím
Opel Astra 1,4 HB, 3 doors, r.v 2000, 110k km, silver
Forbes píše:Vyřešeno - vadný EGR ventil, nový klín. řemen a svíčky (použité a prý zdarma) - oprava za 7600,- vnetil samotný 4500,-. Autoservis Fejkl - Velké Přílepy. Jednání bylo super jen nevím jestli řemen + práce na tom stojí 3100,-? Nějak se mi to nezdá. Nicméně mi to prohlídli celý, čeká mě olej, zadní díl výfuku a rozvody. Tak snad na to pak nebudu muset hrábnout nějakou dobu
to s tebou asi vyjebali a matéři EGR je nahovno,stačí dát na 1 šroub bokem a díru zaslepit(ventil se hýbe,je zapojený ale naprázdno,nejdou sračky do sání)jde i SW odstranit a použíté svíčky na to bych se vysral když bosch 2elektrodove vyjdou 1ks na 130..tvl egr za 4500 dyt to je víc jak za zapalovací lištu!
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Vojto,nevím,nevím,s tím Elitem to tak asi nebude,maji nejlevnější na X14XE za 4586,-a že by běžně člověku z ulice dali 50% slevu ,tak o tom jsem neslyšel.Vojta píše:no časem budeš chytřejší a takový prkotiny si budeš měnit sám, egr nový stojí v elitu 2500 pro obyčejnýho smrtelníka, tuším že je to delphi
máš recht spletl jsem se, není to elit ale štangl (nově asfin) a je to febi a ne delphi za 2452kč, číslo dílu 36709, maj taky nějakej TOPRAN za 2008kč