TIS2000
Re: TIS2000
tis asi nepoběží na 64bit
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
-
tak to možem isť kľudne do pi.. lebo na 64 to jednoducho nedam, parada super world , ave XP!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ještě se můžeš vrátit zpátky na strom, na Widle XP
Mám dojem, že mi přestaneš volat, vždycky se dozvíš nějaký průser , jako s tou 64bitovou verzí
No ale už by to chtělo něco novějšího, než TIS 2000. Třeba bych vcelku uživil schemata na Zafiru tourer, 2012
Existuje něco jako "záplata" dvoutisícovky? Tady jsem naprosto neposkvrněn informacema
Mám dojem, že mi přestaneš volat, vždycky se dozvíš nějaký průser , jako s tou 64bitovou verzí
No ale už by to chtělo něco novějšího, než TIS 2000. Třeba bych vcelku uživil schemata na Zafiru tourer, 2012
Existuje něco jako "záplata" dvoutisícovky? Tady jsem naprosto neposkvrněn informacema
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Aby si neostal sklamany, aj XP boli v 64-bitovej ediciijerry mouse píše:...ave XP!
Inak odporucil by som pouzit windows xp mode alebo vmware, kde nahras 32-bitovy system a tam ti TIS pojde bez problemov.
jestli TIS nejede na 64-bitech, tak se omlouvám jerrymu, že jsem ho nestopnul, tuhle informaci mám až od teď.
V tom případě doporučuju "virtual PC" - prográmek, co se nainstaluje, vytvoří vitruální PCčko (překvapivě ) a na něm lze rozchodit skoro cokoliv. Výhoda - máte uložený systím, můžete v tom prasit a když se něco nepovede, máte zálohu předchozího stavu. Umé to instalovat systém z image.
Ideální věc, pokud máte třeba specifický hw (skenery např.) pro kterí nejsou na nových systémech ovladače.
V tom případě doporučuju "virtual PC" - prográmek, co se nainstaluje, vytvoří vitruální PCčko (překvapivě ) a na něm lze rozchodit skoro cokoliv. Výhoda - máte uložený systím, můžete v tom prasit a když se něco nepovede, máte zálohu předchozího stavu. Umé to instalovat systém z image.
Ideální věc, pokud máte třeba specifický hw (skenery např.) pro kterí nejsou na nových systémech ovladače.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE