Půlnoční pokecík:)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Kemo, chtěl jsem si zkrátit cestu do Poličky, tak jsem sjel s dodávkoou (Oplem Movanem) v Brněnci a jel jsem takovou cestou, která byla jemně udržovaná. Ale nebyla značená prutká zatáčka a tak jak jsem valil, tak jsem udělal hups, hups a bylo to. Je to v místech kde mě ani vysílačka nikoho nenašla. Jinak díky chlápkovi s traktorem, který mě kousek potáhl a pak řekl: spěchám domů, dál už dojedeš. Tak jsem myslel že teda dojedu, ale houby. Po cca 50-ti metrech jsem byl zase ve sněhu. Tak jsem udělal to, že jsem oholil kolem stojící stromky o větvičky, naházel je pod kola, zařadil za jedna a tlačil jsem auto. Měl jsem tam naložený cca 250 kg. Tak jsem tlačil a tlačil, až jsem nakonec zase zapadl. Nakonec se za mnou udělal takovej štrůdl, že došlo cca 5 lidí a vytlačilo mě až na udržovanou silnici, tak už doufám že chápeš proč sníh nemusím. Nejlépe se zachovala správa silnic, prý jsou tam značky SILNICE SE V ZIMĚ NEUDRŽUJE!! akorád to bylo v protisměru, takže já to neviděl.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.