Souhrn: jednou jsem jel v mírném sněžení u Benešova, jednou v poprašku 100 metrů na sídlišti a párkrát v teplotách pod nulu. Klidně jsem mohl doskákat domydlený letní
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
No to já na letních jezdím pomalu už měsíc, ani na tom sněhu jsem nenajel nic, spočítal bych to na jedné ruce a to ještě žádný pořádný sníh nebyl, jen tak pocukrováno
Dnes som zase rozoberal zapalovanie a prišiel na to že zas musím kúpiť novú zapalovaciu lištu lebo táto bola použitá a potrebujem kúpiť novú máte niekdo tip na kvalitnú za dobré peniaze ?
marcus_Astra_ píše:Dnes som zase rozoberal zapalovanie a prišiel na to že zas musím kúpiť novú zapalovaciu lištu lebo táto bola použitá a potrebujem kúpiť novú máte niekdo tip na kvalitnú za dobré peniaze ?
Už to tady řešilo X lidí! Navíc Mirek má v Granexu taky na výběr,např. Meyle za 1900,-
No jasně, že apríl! Tak kdo by nebral takové auto, jen ta cena je pořád dost.. já bych si mohl koupit tak AG opc.. ale dal bych za to všechny peníze.. pak bych už neměl na nic jiného
MNě dneska dostal kámoš, šel jsem na dílnu a mechanik mi říká, hele víš o tom že jsi schulin? A já na to, co, já? Proč??? A on prej.. Apríl...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE