Půlnoční pokecík:)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Meteorologove rikaji, ze letosni zima by mela byt podobna jak ta lonska, nejvice nas zastihne az po Vanocich, to by melo pravdepodobne hodne snezit, silnicari budou mit co delat a na horach bude narvano lyzari snowboardisty a bobysty. Pro nas to bude nepredstavitelne, protoze zatim to vypada na jaro a zadnou zimu, ale opak je pravdou. snih, ktery napadl prvniho listopadu, to nic nebylo, pocasi do ledna je jen takova zimni predehra, diky globalnimu oteplovani se zima opravdu ukaze v ty svy (obavam se) nejhorsi podobe.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Zachovej paniku, zima spí astávat se jí nechce, tak pšt, ať jí nevzbudíšmanli2 píše:Meteorologove rikaji, ze letosni zima by mela byt podobna jak ta lonska, nejvice nas zastihne az po Vanocich, to by melo pravdepodobne hodne snezit, silnicari budou mit co delat a na horach bude narvano lyzari snowboardisty a bobysty. Pro nas to bude nepredstavitelne, protoze zatim to vypada na jaro a zadnou zimu, ale opak je pravdou. snih, ktery napadl prvniho listopadu, to nic nebylo, pocasi do ledna je jen takova zimni predehra, diky globalnimu oteplovani se zima opravdu ukaze v ty svy (obavam se) nejhorsi podobe.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.
na hory jezděj pražáci, my co je máme za prdelí, jezdíme k moři.Lukas G. píše:Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
tohle bude moje první zima kterou si poprví užiju.... paš lonskou zimu sem moc nejezdil...Lukas G. píše:Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
O tom mě povídej, já jezdil do Tesca Liberec v zimě to byla fakt p***l. Já jsem sice kousek od brna, ale les a kopec mám z barákem. Hory jsou nejhezčí v létě.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já budu mít první zimu s Astrou, jinak jak jsem rozvážel zboží, tak jsem jezdil hlavně s Oplem Movanem, Oplem Combem, Oplem Corsou a nejlepší byla 206 o Peugot ( to jsem se vyřádil ). Movano bylo na bobek, přád jen by hrabalo a někde zapadalo. I když na to mělo nárok,protože jsem jezdil takový trasy, kde jsem dělal ve sněhu první stopy. A to si představ Vysočinu, tam byly kraje s nahrnutým sněhem,že ani to že sedíš vysoko ti nepomohlo, protože krajnice byla vyšší.manli2 píše:tohle bude moje první zima kterou si poprví užiju.... paš lonskou zimu sem moc nejezdil...Lukas G. píše:Kudla Mnlíku, já rozvážel dva roky po republice zboží a tak jsem si užil zimy a sněhu, že dodnes nechápu proč jezdí lidi na hory. Jinak jsem zvědav, jak bude moje Astrulka zdolávat sníh.