POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Tak dnes Gčko odjelo směr morava s novým majitelem...nějak to nesu hůř než jsem si myslel...
Ale pán vypadal jako nadšenec a vcelku se vyznal..tak snad padla do dodbrých rukou
S tou třídou je to myšleno jako nižší střední ,střední atd... prostě je Hčko menší...
Teď se dali prozměnu na kolínsku na fábie...ti šťastnější našli auto s vyvrtanou dírou ve dveřích nad zámkem a rozlámanou spínačkou...ti méně šťastní nenašli nic...u nás v servisu se sešli dvě v jeden den
Pře dvěma týdny v KH 3 octavie ukradeny ze dvorků! a dva pokusy o ukradení
Ale pán vypadal jako nadšenec a vcelku se vyznal..tak snad padla do dodbrých rukou
S tou třídou je to myšleno jako nižší střední ,střední atd... prostě je Hčko menší...
Teď se dali prozměnu na kolínsku na fábie...ti šťastnější našli auto s vyvrtanou dírou ve dveřích nad zámkem a rozlámanou spínačkou...ti méně šťastní nenašli nic...u nás v servisu se sešli dvě v jeden den
Pře dvěma týdny v KH 3 octavie ukradeny ze dvorků! a dva pokusy o ukradení
- Reklama
máš v tom zmatek to že to má prdel jako kráva neznamená že je to o třídu vejjšMiichaal píše:
astra golf octavia je nižší střední
vectra insignia passat superb je střední....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Pánové zvědavost je mrcha, dneska ráno jsem došel k autu po noční a musel jsem škrabat tak mě napadlo jestli někdo z vás nepředělal přední okno na vyhřívané ? na astře ?
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
Přerov
howky muzes cist-https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 5&start=15
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Já nedávno viděl na parkovišti insignii.. ostatní auta komplet zamrzlé a tady ta měla zamrzlé všechno kromě čelního skla, to bylo něčím moc dobře ošetřeno a krásně netknuté mrazem. Možná vyzkoušet nějaké přípravky by to chtělo
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
50kč lidl hliníkový kryt proti slunci a proti mrazu funguje stejně!!!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Funguje ale kdo to má furt dávat na sklo a sundávat a pak jednou nedáš bo se ti zdá venku dobře a ráno škrábeš já bych volil spíš nějakou chemii na sklo
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
A co přitápění elektrikou, něco na způsob těch topících krabiček do zapalovače . Zakombinovat to do topení, to by bylo
Astra 1,4 16V
na tuhle jarní námrazu stačí nemrzka do ostřikovačů....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Já, protože jsem vyndal vejfuk , tak jedu zejtra felicií a nechápu jak to dělaj , ale topí na konci ulice .
Astra 1,4 16V
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Tak tuhle bych fakt chtěl : http://www.novinky.cz/auto/tuning/32988 ... 300-k.html
No a jinak jsem nedávno taky likvidoval Feldu a ten hic z topení v zimě mi bude chybět.Ale na druhou stranu:sice hic,ale studený nohy,dolů to fouká fakt mizerně.
No a jinak jsem nedávno taky likvidoval Feldu a ten hic z topení v zimě mi bude chybět.Ale na druhou stranu:sice hic,ale studený nohy,dolů to fouká fakt mizerně.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Zahřátý motor před prohlídkou auta, náhoda, že s tím někam jeli zrovna nebo něco chtějí tajit? nebyl úplně tak těch 80 stupňů..prohlídka byla domluvená, věděl že tam jedeme..jinak astra dá se říct voňavka.. co myslíte?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Já nic nevím,radši ani nemyslím
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Tož jsem se ze zajímavosti ptal na nárázník na Cupéčko a cena 15 000kč pánové v Olomouci, a bez nástřiku.
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
Přerov
Přerov
ty máš nápady
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz