momo Astra G Sport
- Reklama
-
Re: momo Astra G Sport
Pekne, len tak dalej.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ďakujem
Ešte sa chystá pár detailov .
Ešte sa chystá pár detailov .
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Krasna astra co stalo olepenie strechy?
Opel Astra G 1,7 DTi (2003)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
daj klucky do farby a odtrhovu listu na kufor a bude to pecka ne zeby uz nebola
Ďakujem vyšlo to na 100€M77arcel píše:Krasna astra co stalo olepenie strechy?
Ďakujem .
Do farby určite pojdu , a tu odtrhovu som pozeral no neviem si to dobre predstavit na tak kratkej hrane ako ma Astraerico píše:daj klucky do farby a odtrhovu listu na kufor a bude to pecka ne zeby uz nebola
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Astra pekna.. chcelo by to trocha vybavu dorobit..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
To je pravda , ale nie všetko ide do toho dorobiť max tak palubák , tempomat mať asi nebudem nikdy
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Pecka Hlavne dobre, ze jsi se zbavil tech kolotocarskych kol.... ale skoda, ze ty nove nejsou aspon o palec vetsi
Kolotočarina to bola pravda , tieto s Hčka ma ale tiež už omrzeli chcel by som tie Padreho
Na druhú stranu 17ky by som na tychto našich cestách neuniesol psychicky už 205 na 50 gumy čo mám letné
sú tak tak že ich v jame nerozdrapí... Bohuzial používam Astrulu na denné jazdenie zatiaľ.
Na druhú stranu 17ky by som na tychto našich cestách neuniesol psychicky už 205 na 50 gumy čo mám letné
sú tak tak že ich v jame nerozdrapí... Bohuzial používam Astrulu na denné jazdenie zatiaľ.
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
momo nebud precitlivelý. Ono to nie je až také strašné na tých 17.mal som a dalo sa to. Jediné čo mi velmi vadilo bola horšia akcelerácia, kedže tie kola majú veľmi veľkú hmotnosť na tak slabý motor. Jedine že bz si dal nejaké odľahčené O.Z.
nejazdím na nich lebo nemám ich zapísané v TP a nemám čas ani chuť riešiť to hlavne ked to musím riešiť vo svojom okrese a to mám 400Km.
nejazdím na nich lebo nemám ich zapísané v TP a nemám čas ani chuť riešiť to hlavne ked to musím riešiť vo svojom okrese a to mám 400Km.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Duško aj tak si myslím že 16ky su pre ten motor a stav ciest dobrý kompromis , ked budeš jazdit denne panelovku na 17kach a neomrzí ta to tak maš moj obdiv
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
Clovek si holt musi vybrat... bud hezke kola (a kola delaji auto )a nebo komfort... ja v lete jezdim denne 215/35/18 a da se to akorat clovek musi jezdit kapku hlavou 17ctek bych se vubec nebal... taky sem je jeden rok jezdil a oproti 16ctkam to nikterak velky rozdil opravdu nebyl
A ked že som riešil problém so škaredým externe zavesením mikrofonom s JVC na stlpiku, prišiel mi vhod nápad s https://www.astra-g.cz/stropni-svetlo-s ... ampickami/.
Iba som zohnal lampičku s jedným mikrofonom s OMG a inplantoval som mikrofon s JVC.
Iba som zohnal lampičku s jedným mikrofonom s OMG a inplantoval som mikrofon s JVC.
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex