POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
no proč proč jistota je jistota
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
To mě mrzí Máš přímo soudní příkaz nebo jenom papír od exekutora? Měl by tam být uveden tzv. "oprávněný", tj. člověk nebo instituce, které dlužíš nebo údajně dlužíš a tam si to podle toho zjisti, za co to je. Nejlepší je to dát právníkovi a ten by to už měl za tebe vyřešit.
Opel Astra G, Elegance, X16XEL, 1.6 16V, 74 kW/101 HP, r.v. 98
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Nejzábavněší na tom je věta v zákonu o exekucích která soudnímu exekutorovi ukládá povinnost dbát na účelnost provedení exekuce vzhledem k výši vymáhané částky, nebo charakteru jiné vymáhané povinnosti.. Majetek za miliony zabaven pro účely uhrazení necelých 17tis.. Osobně mám v plánu po uhrazení částky a zrušení exekuce navrhnout komoře exekutorů nutné psychologické a hlavně matematické zkoušky a ověření pravosti diplomu daného exekutora..
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Vím přesně o co jde.. Nezaplacený čtvrtrok povinného ručení v době kdy jsem vůz prodal a odjel do UK bez nahlášení prodání vozu a zrušení pojistky u ČSOB.. Nenahlašoval sem to protože mi tentýž měsíc končil poslední ukončený kvartál pojistky takže jsem čekal že příjde dopis o zrušení pojistky a né tohle... Po příletu již to měla v kompetenci Advokátní kancelář Michala Bendy kdy sem několikrát posílal odpor který mi soud pokaždě zamítl (Odpor psaný právníkem) na pokus o smír s pojištovnou ČSOB nikdo nereagoval.. Věc je v řešení doposud a bohužel po novele zákona co přišla v platnost od nového roku soudní exekutor nepotřebuje schválení exekuce soudem.. Takže mám vlastně majetek v exekuci za pohledávku kůli které již dva roky vedu spor u soudu... Prostě perfektní justice ČR.. Občan nemá žádné práva a musí poslouchat a platit a platit a platit...Cudlyna píše:To mě mrzí Máš přímo soudní příkaz nebo jenom papír od exekutora? Měl by tam být uveden tzv. "oprávněný", tj. člověk nebo instituce, které dlužíš nebo údajně dlužíš a tam si to podle toho zjisti, za co to je. Nejlepší je to dát právníkovi a ten by to už měl za tebe vyřešit.
Tak to je v .....bigasi píše:Vím přesně o co jde.. Nezaplacený čtvrtrok povinného ručení v době kdy jsem vůz prodal a odjel do UK bez nahlášení prodání vozu a zrušení pojistky u ČSOB.. Nenahlašoval sem to protože mi tentýž měsíc končil poslední ukončený kvartál pojistky takže jsem čekal že příjde dopis o zrušení pojistky a né tohle... Po příletu již to měla v kompetenci Advokátní kancelář Michala Bendy kdy sem několikrát posílal odpor který mi soud pokaždě zamítl (Odpor psaný právníkem) na pokus o smír s pojištovnou ČSOB nikdo nereagoval.. Věc je v řešení doposud a bohužel po novele zákona co přišla v platnost od nového roku soudní exekutor nepotřebuje schválení exekuce soudem.. Takže mám vlastně majetek v exekuci za pohledávku kůli které již dva roky vedu spor u soudu... Prostě perfektní justice ČR.. Občan nemá žádné práva a musí poslouchat a platit a platit a platit...Cudlyna píše:To mě mrzí Máš přímo soudní příkaz nebo jenom papír od exekutora? Měl by tam být uveden tzv. "oprávněný", tj. člověk nebo instituce, které dlužíš nebo údajně dlužíš a tam si to podle toho zjisti, za co to je. Nejlepší je to dát právníkovi a ten by to už měl za tebe vyřešit.
Opel Astra G, Elegance, X16XEL, 1.6 16V, 74 kW/101 HP, r.v. 98
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Navíc na baráku kde bydlím mi sedí hypotéka takže na něj mi sáhnout nemůžou (Bance se nevyplatí exekuční dražba protože na urokách vydělá více a při neplacení jí barák propadne celí za plnou cenu) Dílny a všeho kolem jsem spolumajitel a na objektu je věcné břemeno doživotní správy a uživání všech jeho částí spolumajitele (máme to vzájemně) a druhý dům má stejné věcné břemeno pro mojí babičku a Mamku.. Všechny nemovitosti by pro ně znamenaly tuny papírovaní a šílený maraton takže půjdou na movité věci jako vybavení baráku atd. což stejně dělá řádově statísicové položky protože si rád potrpím na pohodlí
hele nemachruj co všechno máš jo
-
Viva realita, to je daň za našu naivosť, hluposť a laxnosť k danym problemom, netrebalo podporovať zpackanu kvazi revoluciu, ktora pomohla ešte väčšej buzeracii radovych občanov ako kedy predtym a bude ešte horšie, toto je iba začiatok.bigasi píše: Občan nemá žádné práva a musí poslouchat a platit a platit a platit...
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Opravil bych a napsal co všechno zatím máš
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
No teď sem možná našel důvod tohoto jednání:
Exekutor nemá povinnost vydávat pouze jeden exekuční příkaz, ale může jich vytvořit více. Je to vcelku jednoduchý princip. Exekutorský úřad zablokuje většinou veškerý majetek povinného, a v případě uhrazení dluhu nebo domluvení se na adekvátních splátkách, jej odblokuje zcela nebo pouze z části.
V praxi exekutorský úřad do doby nabytí právní moci usnesení není informován zaměstnavatelem, kolik mu z daného platu sráží. To se dozví, až mu deponovanou částku plátce mzdy zašle na účet uvedený v exekučním příkaze.
Proto je tedy vlastně exekutor nucen zablokovat větší část majetku, aby mohl oprávněnému zaručit, že skutečně danou pohledávku vymůže a předložit mu seznam kroků, které za konkrétní dobu provedl.
nj to je ta ''demokracie-sametovka'' stačí vystřelit z pušky a ptáci odletí z drátů jenže pak zas přiletí zpět,akorát každý sedne na jiný a je to ještě víc naprd.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se.. Nezdá se mi že bych toho měl nějak moc.. Ono to že něco vlastníš neznamená že se máš dobře Běhám z práce do práce a honim každou korunu abych všechno utáhnul a měl trochu jistotmanli2 píše:hele nemachruj co všechno máš jo
A kdybych fakt chtěl machrovat tak hned na začátku řeknu že sem 24letej cucák
Tak urcite tam mas niake dni do ktorych musis tych 17000kc zaplatit nie?
jsem starší jen o 2 roky tak klídbigasi píše:
A kdybych fakt chtěl machrovat tak hned na začátku řeknu že sem 24letej cucák
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Jo máš 30 dní ale kde mám jen tak sebrat 17tisíc navíc když platim 9tis uvěr na rekonstrukci a nutné platby takže mi na žití a ježdění do práce zbejvá nějakejch 5 na měsíc... Zítra tam budu volat znovu s právníkem stojícím vedle mě nebo tam zavolá mým jménem přímo on... Ale i podle něho je exekuce na majetek pouze pojistka pro případ že nebudu schopen zaplatit pohledávku platovou ex. nebo splátkovým kalendářem