tak to asi každej kdo chodil do školky tam pochytil slova co používa dodnes školky jsou fajn když tam občas něco vezu tak se vzdycky sejde kolem celá třída zvědavejch otázek
manli2 píše:tak to asi každej kdo chodil do školky tam pochytil slova co používa dodnes školky jsou fajn když tam občas něco vezu tak se vzdycky sejde kolem celá třída zvědavejch otázek
Přesně Já ty zvědavé otázky mám celý den, jak v práci, tak pak i doma (ve školství nedělám )
Bigasi řeší celej den nemilou novinku a to exekuci.. Nějak nedokážu najít vysvětlení proč mi na částku 16700 vč všech zlodějinám ala exekutor přišlo 12 exekučních příkazů a to jedna na plat 9 na veškeré nemovitosti v hodnotě min 5mega, další výhradně na byvalou astru a další na veškerý movitý majetek v osobním užívaní... Takže suma sumárum na dluh víše napsaný mi exekutor vydal příkazy na majetek za 6-7 Mega a plat což absolutně nechápu a nikde se nemohu dočíst odpovědi... A jak bývá zvykem do telefonu mi řekl přímo soudní exekutor že více informací sdělí pouze při osobním jednání a jeho kancelář je Nový Jičín
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505 Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých Skype: bucktekk