POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Počkej ale já zval k sobě do vesničky na statek Chceme dělat zabíjačku a každá ručka se hodí... Odměnou budou večerní zabijačkové hody pro dva
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
- Reklama
a s výslužkou by se mohla zastavit v PE
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
...presne tak, chlapi sú šeredi tak musia mať auta , to dava aj zmysel, ale proč kočky...????manli2 píše:myslíš? no já nevim jsem pro vyjímky
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jsem tu jenom na skok o co se jedná?? jsem sice amatér,ale zato vášnivej.Cudlyna píše:bigasi píše:No buď si ještě nenarazila na někoho kdo by ti dokázal opak nebo si nezadaná tudíž si musíš "sobestačit"Jsem soběstačná a teď si to přeberte, jak chcete....
V obou případech tě zvu na večeři
No z MB to máš docela z ruky......
Tu večeři bych přeskočil,popovídat si můžeme v klidu potom při pauze na odpočinek.Ruce mám šikovný,to se klidně pochlubím.Nedávno mi totiž začaly rachotit převody servoventilu topení.Hrozný,vydržel jsem to poslouchat asi 5 min po nastartování a pak jsem odpojil kabel přímo od ventilu,jen s malou baterkou a kosmetickým zrcátkem,RUKAMA.No schválně,kdo druhej to dokáže odpojit bez nářadí ??
Mimochodem žádná si nikdy nestěžovala,když se náhodou někdy něco pokazilo,vždycky jsem se z toho nějak vylízal.A přeberte si to jak chcete
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Na druhou stranu se přiznám,že mi něco nejde.Chtěl jsem sundat tapec předních dveří,ale zaboha nemůžu sundat ten vršek,jsou tam náký plechový spony a at s tím cloumám jak chci,nepovolí mrchy a nepovolí,nechci to rozštípat a neznám na to grif.Začala se mi nevracet venkovní klika,asi sůl či co a prostříkání mazadlem nepomohlo.Tak musím kliku vracet ručně a počkám si až bude teplo.Ono 4°C a vítr nejsou moc fajn na kuchání dveří
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
No vidíš to, pár zabijaček už mám taky za sebou...bigasi píše:Počkej ale já zval k sobě do vesničky na statek Chceme dělat zabíjačku a každá ručka se hodí... Odměnou budou večerní zabijačkové hody pro dva
V pohodě, vezmu to klidně po celé republicemanli2 píše:a s výslužkou by se mohla zastavit v PE
Opel Astra G, Elegance, X16XEL, 1.6 16V, 74 kW/101 HP, r.v. 98
Cloumat moc nepomůže, odehnout od dveří a zvedat od zadní části. Když to nejde odtrhnout, což je tvůj případ, pak si pomůžeš např prodloužením z goly, zatlačíš na ty sponu zespod, ono to povolí. V nejhorším případě se ti rozpojí tapec od krycí lišty právě v těch sponách, to jde potom zase složit.Mojmec11 píše:...Chtěl jsem sundat tapec předních dveří,ale zaboha nemůžu sundat ten vršek,jsou tam náký plechový spony a at s tím cloumám jak chci,nepovolí mrchy a nepovolí,...
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ty sponky znám, drží to pekelně..stačí na ně zespodu něčím zatlačit a ona vyletí ven, nebo zůstane na rámu okna a sundáš jen tapec, pak ty sponky stačí sundat a nacvakat zpátky na tapec
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem další v klubu:-D
500kc a 2b.
70 na 50 ...
Tak kolik se nas za březen sejde:-D
500kc a 2b.
70 na 50 ...
Tak kolik se nas za březen sejde:-D
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
500 je ještě dobrá cena za tu rychlost.. ale 2b by mě naštvaly
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Z toho důvodu mi už asi dva roky něco rachotí v řidičových dveřích. Mám respekt z toho to rozebrat, že už to nesložím aby to pěkně lícovalo. Na zadních se mi to totiž moc nepovedloMojmec11 píše:Na druhou stranu se přiznám,že mi něco nejde.Chtěl jsem sundat tapec předních dveří,ale zaboha nemůžu sundat ten vršek,jsou tam náký plechový spony a at s tím cloumám jak chci,nepovolí mrchy a nepovolí,nechci to rozštípat a neznám na to grif.Začala se mi nevracet venkovní klika,asi sůl či co a prostříkání mazadlem nepomohlo.Tak musím kliku vracet ručně a počkám si až bude teplo.Ono 4°C a vítr nejsou moc fajn na kuchání dveří
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
mám jednu ryclou otázku... u astra h 1.9 cdti 88kw se dávalo DPFko od jakeho data vyroby??? vim ze jsou s i bez...ale nikde jsme nedohledal kdy se to lamalo a nebo jak se tam vlastne davali...
nevite nekdo??? mozna zustanu u znacky
nevite nekdo??? mozna zustanu u znacky
si zvyknešpejee píše:500 je ještě dobrá cena za tu rychlost.. ale 2b by mě naštvaly
tak super a kdyže to pojedeš kolem?Cudlyna píše:
V pohodě, vezmu to klidně po celé republicemanli2 píše:a s výslužkou by se mohla zastavit v PE
a) Michaal - zajímá Tě údaj o kouřivosti na štítku, ale tuším že se můžeš chytit cca roku 2008
b) také mám pár výhružných "faktur" z magistrátu. Zatím jsou 4 nadějné postupy, jak se toho balastu zbavit (na osobu mrtvou nemám koule, ten nepočítám), v jednou případě se nechám poslat do správního deliktu, který pak napadnu a tu druhou ještě uvidím, tam mi ještě běží lhůta na zaplacení, tu hodlám ignorovat, ať se úředníci snaží
c) a možná tady z fóra uteču. Rýsuje se háčko kombi 1,9 CDTI 2008, 110 000km, první majitel, nebourané za cca 70 000,-
b) také mám pár výhružných "faktur" z magistrátu. Zatím jsou 4 nadějné postupy, jak se toho balastu zbavit (na osobu mrtvou nemám koule, ten nepočítám), v jednou případě se nechám poslat do správního deliktu, který pak napadnu a tu druhou ještě uvidím, tam mi ještě běží lhůta na zaplacení, tu hodlám ignorovat, ať se úředníci snaží
c) a možná tady z fóra uteču. Rýsuje se háčko kombi 1,9 CDTI 2008, 110 000km, první majitel, nebourané za cca 70 000,-
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE