Vectra11 píše:Už s tím trochu otravuješ.
Vectra11 píše:Kdo tady "rejpal"? Přečetl jsem si dost abych věděl kdo to je a o co jde. Ale jak jsem psal,už to tady rozváděl (min. 2x) a je dost ubohé si tímto neustále po těch letech vynucovat soucit,podporu.... Jasně,vy co jste tady od začátku jste největší kámoši co by pro jiného majitele Opelu položili život a určitě se stýkáte pravidelně.........(ano ironie)
Ale když mu já,kecálista,který nezažil nejlepší léta fóra napíšu aby se neztrapňoval a takové příspěvky opakovaně nepsal,nejlépe smazal,tak věřte,že mu dělám mnohem větší službu než mnoho z vás.......
nevíš o čem je tady řeč, tak mlč a šoupej nohama
DaveRR píše:..... Já si jen myslím, že to v rámci míry zrovna u Cobeina není špatné vyventilovat, vzhledem k tomu, že se do toho v době nehody zapojila i jeho rodina. Jednoduše a stručně, on Vás bere jako svoje kamarády, když zmíním sbírku na Cobeina, tak spíše jako Astra-Zafira rodinu,.....
k tomuhle není co dodat, jen bych se opakoval
Petras píše:Musím, říct že vy co říkáte že už to tu není jako dřív máte pravdu, ty časy kdy když jsem zapnul pc tak první kliky vedly sem na fórum jsou už v nenávratnu. Opravdu tu ti lidi byli nějak víc spolu a pro sebe. A vůbec mi nevadilo číst všechny nové příspěvky i když se netýkali mých dotazů či problémů, prostě se člověk u toho i nasmál. A už jsem věděl že když je tam to některé určité jméno, že rozhodně stojí za to na to kliknout a číst. Že se buď zasměju a nebo něco moudrého dozvím. .....
přesně o tomhle to bylo
hoď to všechno Renku za hlavu a běž dál, všechno se časem otupí a bude zase dobře
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)