Aj mne zachádza do strechy a mám ho v el.prevedení.indet píše:Originál okno je tu po částech již zobrazené.
Prodávalo se buď v mechanickém, nebo elektrickém provedení.
Pokaždé ale s možností zajíždění do střechy.
Střešní okno
- Reklama
Tak už som to odfotil a zistil som že, je to asi to isté okno, len mne ten veterný štít akosi nefunguje. Doteraz som ani len netušil že tam vôbec je. Dá sa to nejak opraviť? Jednoduchu pri otvorení okna da strechy sa ten štít nezodvihne. Je tam nejaká pružina, alebo čo ho vlastne dvíha?
Teraz som tomu dopomohol a je to tak ako má byť.
Teraz som tomu dopomohol a je to tak ako má byť.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
Právě když se ten větrný štítek zvedne sám pomocí pružinek (na obou stranách v místě uchycení k rámu okna) ti to okno v konfortní poloze nehučí. Pak se dá s oknem ve střeše cestovat i do 120Km/h, bez nějakého šíleného kraválu. Jak vidí tak stejný problém jak mne trápí i ostatní majitele
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Tie pružinky sú uchytené s prednej časti alebo na tých bočných tiahlach alebo čo to tam je. Chcel by som to dáko spojazdniť, len dúfam že tam nebude nič ulomené.indet píše:Právě když se ten větrný štítek zvedne sám pomocí pružinek (na obou stranách v místě uchycení k rámu okna) ti to okno v konfortní poloze nehučí. Pak se dá s oknem ve střeše cestovat i do 120Km/h, bez nějakého šíleného kraválu. Jak vidí tak stejný problém jak mne trápí i ostatní majitele
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
to Sršeň: Pružinky co zvedájí větrný štítek jsou v přední části.
Ja měl taky jednu stranu ulomenou, tak jsem si ji udělal z nerezového plíšku. Bohužel jsem prozatím nenašel vrakoviště, kde by mi prodali jen větrný štítek s pacičkami.
Ty boční slouží k tomu, aby se větrný štítek při zavírání hezky schoval pod okno a neulomil se.
Tak tedy práci zdar.
Ja měl taky jednu stranu ulomenou, tak jsem si ji udělal z nerezového plíšku. Bohužel jsem prozatím nenašel vrakoviště, kde by mi prodali jen větrný štítek s pacičkami.
Ty boční slouží k tomu, aby se větrný štítek při zavírání hezky schoval pod okno a neulomil se.
Tak tedy práci zdar.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Ne špunty nejsou potřeba, když dáváš pozor na auta ped sebou, páč to bylo na rovný okresce, tak ten hluk ani moc nevnímáš.indet píše:To jsi měl snad špunty v uších néCharlie píše:No já jel s otevřenou střechou i 180 a mě trocha hukotu nevadí, stejnak okno otvírám až nadoraz dovnitř.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Re: Střešní okno
citam ze su so stresnym oknom problemy ale aj tak.
Neviete nahodou ci sa da dodatocne domontovat stresne okno a kolko by to asi tak stalo???
Neviete nahodou ci sa da dodatocne domontovat stresne okno a kolko by to asi tak stalo???
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA