Jaký byl Cobein?
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký byl Cobein?
Na Titanik se vys. Život jde dál! Buď rád, že jsi to vše přežil! Musíš si říct, že peklo jsi již zažil tak že pak už jedině do nebe Držím palce a zmuš se chlape!!!! Bab je,,,
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
To Marťasek: já netruchlím kvůli ní, to vůbec ne ale nebudu už se znovu opakovat a psát to co mi provedla, shrnu to: na každé prase se vaří voda! A navíc náhradu za ní už mám dávno, víc jak rok! Princeznu.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
cobbeine ... přesně jak píšeš... na každou svini se někde vaří voda... bohužel na některé až mooc dlouho...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, známtě ještě z http://opelastra.cz/ a tvoje storry znám od začátku na web jsem přišel těsně po sbírce na tebe...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Vectra11 píše:Už s tím trochu otravuješ.
nevíš o čem je tady řeč, tak mlč a šoupej nohamaVectra11 píše:Kdo tady "rejpal"? Přečetl jsem si dost abych věděl kdo to je a o co jde. Ale jak jsem psal,už to tady rozváděl (min. 2x) a je dost ubohé si tímto neustále po těch letech vynucovat soucit,podporu.... Jasně,vy co jste tady od začátku jste největší kámoši co by pro jiného majitele Opelu položili život a určitě se stýkáte pravidelně.........(ano ironie)
Ale když mu já,kecálista,který nezažil nejlepší léta fóra napíšu aby se neztrapňoval a takové příspěvky opakovaně nepsal,nejlépe smazal,tak věřte,že mu dělám mnohem větší službu než mnoho z vás.......
k tomuhle není co dodat, jen bych se opakovalDaveRR píše:..... Já si jen myslím, že to v rámci míry zrovna u Cobeina není špatné vyventilovat, vzhledem k tomu, že se do toho v době nehody zapojila i jeho rodina. Jednoduše a stručně, on Vás bere jako svoje kamarády, když zmíním sbírku na Cobeina, tak spíše jako Astra-Zafira rodinu,.....
přesně o tomhle to byloPetras píše:Musím, říct že vy co říkáte že už to tu není jako dřív máte pravdu, ty časy kdy když jsem zapnul pc tak první kliky vedly sem na fórum jsou už v nenávratnu. Opravdu tu ti lidi byli nějak víc spolu a pro sebe. A vůbec mi nevadilo číst všechny nové příspěvky i když se netýkali mých dotazů či problémů, prostě se člověk u toho i nasmál. A už jsem věděl že když je tam to některé určité jméno, že rozhodně stojí za to na to kliknout a číst. Že se buď zasměju a nebo něco moudrého dozvím. .....
hoď to všechno Renku za hlavu a běž dál, všechno se časem otupí a bude zase dobře
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To víš,že jonevíš o čem je tady řeč, tak mlč a šoupej nohama
Nehádejme se tady kluci, jak jsem napsal "jsem splachovací" a myslím si že kdyby Vectra11 znal celou pointu mého problému, tak by to asi nenapsal. Vracet se k tomu ale nechci a nebudu- nemá to cenu!
Všem vám přeju hezký zbytek víkendu a znovu píšu NEHÁDEJME SE tady
Všem vám přeju hezký zbytek víkendu a znovu píšu NEHÁDEJME SE tady
ASTRA LA VISTA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze bych to zamknul a bude klid ne?!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet