Jaký byl Cobein?

Co se jinam nehodí pište sem
Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký byl Cobein?

Příspěvek od Marťasek » 28 úno 2014, 06:59

Na Titanik se vys. Život jde dál! Buď rád, že jsi to vše přežil! Musíš si říct, že peklo jsi již zažil tak že pak už jedině do nebe :-) Držím palce a zmuš se chlape!!!! Bab je,,, 8)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 28 úno 2014, 20:01

To Marťasek: já netruchlím kvůli ní, to vůbec ne ale nebudu už se znovu opakovat a psát to co mi provedla, shrnu to: na každé prase se vaří voda! A navíc náhradu za ní už mám dávno, víc jak rok! Princeznu.
ASTRA LA VISTA

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 28 úno 2014, 21:55

cobbeine ... přesně jak píšeš... na každou svini se někde vaří voda... bohužel na některé až mooc dlouho...

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 28 úno 2014, 22:54

Já vím, známtě ještě z http://opelastra.cz/ a tvoje storry znám od začátku na web jsem přišel těsně po sbírce na tebe...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 01 bře 2014, 14:51

Vectra11 píše:Už s tím trochu otravuješ.
Vectra11 píše:Kdo tady "rejpal"? Přečetl jsem si dost abych věděl kdo to je a o co jde. Ale jak jsem psal,už to tady rozváděl (min. 2x) a je dost ubohé si tímto neustále po těch letech vynucovat soucit,podporu.... Jasně,vy co jste tady od začátku jste největší kámoši co by pro jiného majitele Opelu položili život a určitě se stýkáte pravidelně.........(ano ironie)
Ale když mu já,kecálista,který nezažil nejlepší léta fóra napíšu aby se neztrapňoval a takové příspěvky opakovaně nepsal,nejlépe smazal,tak věřte,že mu dělám mnohem větší službu než mnoho z vás.......
nevíš o čem je tady řeč, tak mlč a šoupej nohama
DaveRR píše:..... Já si jen myslím, že to v rámci míry zrovna u Cobeina není špatné vyventilovat, vzhledem k tomu, že se do toho v době nehody zapojila i jeho rodina. Jednoduše a stručně, on Vás bere jako svoje kamarády, když zmíním sbírku na Cobeina, tak spíše jako Astra-Zafira rodinu,.....
k tomuhle není co dodat, jen bych se opakoval
Petras píše:Musím, říct že vy co říkáte že už to tu není jako dřív máte pravdu, ty časy kdy když jsem zapnul pc tak první kliky vedly sem na fórum jsou už v nenávratnu. Opravdu tu ti lidi byli nějak víc spolu a pro sebe. A vůbec mi nevadilo číst všechny nové příspěvky i když se netýkali mých dotazů či problémů, prostě se člověk u toho i nasmál. A už jsem věděl že když je tam to některé určité jméno, že rozhodně stojí za to na to kliknout a číst. Že se buď zasměju a nebo něco moudrého dozvím. .....
přesně o tomhle to bylo

hoď to všechno Renku za hlavu a běž dál, všechno se časem otupí a bude zase dobře 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Vectra11

Příspěvek od Vectra11 » 01 bře 2014, 17:22

nevíš o čem je tady řeč, tak mlč a šoupej nohama
To víš,že jo :D

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 01 bře 2014, 19:05

Nehádejme se tady kluci, jak jsem napsal "jsem splachovací" a myslím si že kdyby Vectra11 znal celou pointu mého problému, tak by to asi nenapsal. Vracet se k tomu ale nechci a nebudu- nemá to cenu! :(
Všem vám přeju hezký zbytek víkendu a znovu píšu NEHÁDEJME SE tady :|
ASTRA LA VISTA

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 01 bře 2014, 19:08

Takze bych to zamknul a bude klid ne?!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Zamčeno