Marky píše:Na sluzebnich Astrach mame Continentalky na Fabiich Barumky, asi vedi proc to tak davaji .
Mluvil jsem s jedním "gumařem" a mělo by to být tak že pokud jsou Contiky Made by Germany tak to jsou origa a vydrží hodně ale pokud máš jiný tak jsou vyráběný v licenci Continental a pak je s originálem stejný pouze dezén ale výroba směs atp. jsou záležitostí toho kterého výrobce u nás třeba Barum.
Co to je za blabol!!!!!!??? Myslíš že Continental dá někomu licenci???? Ty nevíš že je společnost Barum Continental ???? Barum vyrábi gumy i do 380km/h !!!!! Dokonce i na Hummera
AstraDTI píše:Njn, nemusej bejt tak kvalitni. Jen sem to tak nahodil ... kazdopadne ted mam (od vyrobce) continentaly ecocontact a teda nic moc. 20tkm a jsou sjety tak na hranici a jizdni vlastnosti podprumerny. Bravurisy mi zase prijdou celkem hlucny.
Proč se asi jmenují ECOcontact ? Jsou levné gumy a jsou drahé gumy! Proč dělají automobilky levné a luxusní modely aut???? Za málo peněz málo muziky!!!
Ty uz to taky nepij, ecocontact se jmenujou proto, ze setri palivo. Maj mensi prilnavost ale mensi odpor - tim je dana trochu snizena spotreba a trochu horsi jizdni vlastnosti
kemos píše:Proč se asi jmenují ECOcontact ? Jsou levné gumy a jsou drahé gumy! Proč dělají automobilky levné a luxusní modely aut???? Za málo peněz málo muziky!!!
Teda jak koukam na ten tvuj podpis, co je to prosimte Astra combo?
Ja znam jen Opel Astra, Opel Combo, nebo kdyz uz tak Astra Caravan...
koukal jsem nahoře na ty Matodor Aguila 41, pneu samo o sobě vypadá dobře, ale když jsem se na něj ptal v pnue servisech tak mi bylo řečeno že pneumatiky Matador jsou kvalitně na urovni lepších protektoru, mezi protektorem a Matador pneumatikou je rozdíl jen v tom že to je nová pneumatika jinak pry nic moc ....