Jaký byl Cobein?
Re: Jaký byl Cobein?
Zdar chlape, lidi co Tě znají Ti drží palce ( patřím mezi ně) samozřejmě, Tvůj pád je stále bolestivý
holt BOŽSKÁ MRCHA. JÁ MÁM HESLO A DOPORUČUJI TI HO
PRO JEDNO KVÍTÍ SLUNCE NESVÍTÍ A PRO JEDNOHO OSLA TRÁVA NENAROSTLA.
VÍDÍM ŽE S TÍM STÁLE BOJUJEŠ, nevzdávej to .
další moje pořekadlo je,,já se dožiju důchodu, ale někteří jedinci skončí ve 40 ce uslintaní na vozíku".
Tak ti přeji, ať si užiješ toho co máš..
a klidně si ulev, od toho jsou známí, a komu to vadí, ať to aspoň citlivě okomentuje.
holt BOŽSKÁ MRCHA. JÁ MÁM HESLO A DOPORUČUJI TI HO
PRO JEDNO KVÍTÍ SLUNCE NESVÍTÍ A PRO JEDNOHO OSLA TRÁVA NENAROSTLA.
VÍDÍM ŽE S TÍM STÁLE BOJUJEŠ, nevzdávej to .
další moje pořekadlo je,,já se dožiju důchodu, ale někteří jedinci skončí ve 40 ce uslintaní na vozíku".
Tak ti přeji, ať si užiješ toho co máš..
a klidně si ulev, od toho jsou známí, a komu to vadí, ať to aspoň citlivě okomentuje.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Reklama
Cobeine, vím že je to těžké, hlavně, když tě tvoji nejbližší zradili (bývalá atd.). Já si zažila nedávno podobné. Ale hlavu vzhůru, když se budeš pořád babrat v minulosti, nevěstí to nic dobrého. Musíš se posunout dopředu a jít dál. Já razím motto "Všechno zlé je k něčemu dobré". Zrovna jsem čerstvě rozvedená, žiju úplně nový a lepší život a jsem happy, i když to nebyla procházka růžovou zahradou, ba naopak peklem...
Opel Astra G, Elegance, X16XEL, 1.6 16V, 74 kW/101 HP, r.v. 98
A sakra, tak to karel už žhaví klávesnici a píše Ti SZ Pardon, něco pro odlehčení
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Zatím mi ještě nic nepřišloAstraMan píše:A sakra, tak to karel už žhaví klávesnici a píše Ti SZ Pardon, něco pro odlehčení
Opel Astra G, Elegance, X16XEL, 1.6 16V, 74 kW/101 HP, r.v. 98
- Luboš X17DTL
Tak to bude asi Karel momentálně zadanej.
Vydrž, nebude to na dlouho
Vydrž, nebude to na dlouho
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Ale já jsem volný
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, chlapci. To se to tu opet rozjizdi. Mno par starsich clenu tu nastesti jeste je, takze se tu da i poftipkovat.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, já tě sice neznám a taky na fóru nejsem nijak dlouho, ale rozhodně ti držím palce, věř mi, že stojí za to bojovat. Jestli ti tohle udělala tvoje rodina tak pak ti nestojej ani za pozdrav. Ser na ně a začni žít s tím co máš, holka se najde jiná časem . Tvůj sen třeba dospěje a jednou se ti omluví, na bejvalou kašli, je to kráva ( s prominutím ale je to tak) a to, že to píšeš sem je podle mě dobře, když si tohle fórum a lidi tady bral jako svou rodinu a je to třeba fakt jen jedna z mála věcí co ti pomáhaj. Někdo to třeba nepochopí, podle mě tě může pochopit jen ten, kdo zažil něco podobnýho. Každopádně ti fakt držím palce a drž se a jestli můžu poradit - sebelítost k ničemu nevede, akorát to zhoršuje, musíš se dívat dopředu a bojovat, vyrovnat se s tím a jít dál, jo život je svině, ale máš ho ve svejch rukách .
- Luboš X17DTL
Komu???Gallo píše:Ale já jsem volný
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No myslím že tu už bylo napsáno vše, ale musím potvrdit, že v minulosti jsem forum bral jako svou další rodinu a s Cobeinem jsme se mnohokrát osobně viděl a moc mě vzala jeho nehoda, srazy byly super a účast byla vždy obrovská u nás v Ostravě a v roce 2007 - 2010 na srazy Aster a Zafir jezdilo 30 - 50 aut a grilovala se kýta, super pokec apod. Dnes už drží pouze jen hrstka členů a někdy mám pocit, že se nejedná o sraz Oplů, ale spíše kamarádské pokecání. Přesto si toho velmi cením a jsem rád za každž mini srazík a Cobeine, rád tě zase uvidím . Drž se a na minulost se vykašly.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Děkuji kluci za písmenka které sem píšete, já a teď píšu hlavně pro Vectra11 jsem nechtěl aby mě někdo pořád litoval, chtěl jsem jen aby hlavně ti skalní- ti co se tehdy poskládali a poslali peníze Gallovi na účet a ten to dal bývalé ženě, aby tito lidé věděli jak se tato baba zachovala ke svému muži po 17-ti letech spokojeného manželství, a aby ti co poslali třeba jen korunu věděli že Cobeinovi z těch peněz nebyl koupený ani dárek k vánocům. Možná mi to ani neuvěříte, protože tomu pořád nevěřím ani já sám, pro bývalou ženu jsem nebyl manžel ale jen zdroj financí. Nechci se v tom pořát babrat, nestojí mi to za ty nervy ale člověku to tak nějak příjde líto, a to tady nepíšu o tom že kdybych si tehdy v oktávce poranil třeba páteř nebo něco jiného a skončil bych třeba na vozíku tak by se mi po tom co by mě vyhodili na ulici žilo asi hodně těžko. Proto kamarádi a kamarádky, všechny vás prosím o to aby jste se v autech vždycky připásali a jezdili opatrně. Nikdy nemůžete vědět jak by jste dopadli třeba vy. Budu si tady nadále číst, a pokud bude nějaký sraz tak rád pojedu, zatím pá a na Vectu11 se nezlobím protože jsem splachovací. Cobein
ASTRA LA VISTA
Musím, říct že vy co říkáte že už to tu není jako dřív máte pravdu, ty časy kdy když jsem zapnul pc tak první kliky vedly sem na fórum jsou už v nenávratnu. Opravdu tu ti lidi byli nějak víc spolu a pro sebe. A vůbec mi nevadilo číst všechny nové příspěvky i když se netýkali mých dotazů či problémů, prostě se člověk u toho i nasmál. A už jsem věděl že když je tam to některé určité jméno, že rozhodně stojí za to na to kliknout a číst. Že se buď zasměju a nebo něco moudrého dozvím.
Cobeine a taky se ti přiznám.. Úplně první věc co jsem tu na fóru pořídil byla od tebe. Nápisy a znak na kufr. Pořád nejsou na autě bláznivě jsem čekal že dojde k opravě laku a pořád nic, ale letos to snad vyjde. Neboť mi auto v servisu potečkovali nástřikem na podvozek..
Tak se drž a hleď k lepším zítřkům.
Cobeine a taky se ti přiznám.. Úplně první věc co jsem tu na fóru pořídil byla od tebe. Nápisy a znak na kufr. Pořád nejsou na autě bláznivě jsem čekal že dojde k opravě laku a pořád nic, ale letos to snad vyjde. Neboť mi auto v servisu potečkovali nástřikem na podvozek..
Tak se drž a hleď k lepším zítřkům.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Teď trochu odbočím, viděl někdo včera ve 20 hod. na ČT 2 dokument o TITANIKU? Tato zaoceánská luxusní loď se stavěla 2 roky v Irském lodním doku jménem VAUXHALL ! To jsem doposud nevěděl že se tam jmenuje i přístav takhle. A jenom kotvu na tuto loď táhlo skrze město 10 spřežení koní! Po těch 73 letech co to leží na dně bylo pomocí ponorky s kamerou zjištěno, že ten otvor na komín má takový průměr že by jim projela lokomotiva! To jsou věci, to jsou věci A taky v tom vraku doposud visí jeden z lustrů
ASTRA LA VISTA