To je normalne - napr. podla inej znacky (Skoda) - nastartujes, svetla sa zapnu same, svieti iba kontrolka svetiel. Interier je zhasnuty, tusim nejde ani prepnut na dialkove, ide iba svetelna hukacka. Ked sa zotmie musis otocit gombikom a zapnut svetla. Potom to fici normalne.Andrew píše:Osvětlení SPZ mi svítí, jenom vnitřek ne a ani nejdou zapnout mlhovky, přední určitě nejdou a myslím, že ani zadní. Já to to tam nedával, ale je tam prý použité originál relátko (je umístěné vlevo u řidiče ve svazku vedle otevírače přední kapoty, pod krytem kabeláže, ne v pojistkové skřince). Stálo cca 1700Sk, protože to samé, podle mého vzoru, dělal táta na Zafiře, koupil to relátko, šoupl ho tam a funguje mu to stejně jako mně. A samozřejme zapojená pojistka (myslím, že číslo 32 - světla Skandinávie).Princ William píše: tak te to nezapojili pro osvetleni SPZ a vnitrku. ted nevim jaka je to barva kabelu. ale zase te to ve dne sviti jako blby (PC) a vecer si to musis zapnout asi otocnym knoflikem co
Je to umysel - jednak setris energiu (na novej Octavii II ide nastavit aj % intenzity stretavacich svetiel), a nestane sa ze zabudnes zapnute dialkove a budes oslnovat, nakolko si to cez den ani nemusis vsimnut...to iste plati pre hmlovky