OPC, dl. převodovka, mechanika, 7" dotykový DVD,a mnoho..
Re: 1,7 TD, dl. převodovka, mechanika, 7" dotykový DVD,a mno
bylo zapotřebí řádné protikorozní úpravy
- Reklama
... odlehčený el. svazek, přívod tlaku k barometru a nějaké vodiče protažené do kabiny, kdyby v budoucnu byl plán něco v motorovém prostoru ovládat z kabiny... no a vedení paliva, dnes už máme totiž lepší metody než byly v roce 99
.. vedení paliva, konzole na šroubovací filtr s pumpičkou a zpětným ventilem z AVIE Daweo. To aby náhodou někdy nechtěla padat nafta (s tím jsem u tohoto auta měl dřív neustálé problémy) no a starý motor.
* kdyžtak motor je na prodej
** sklenička už tam není, sálo to tudy vzduch
* kdyžtak motor je na prodej
** sklenička už tam není, sálo to tudy vzduch
... proběhla také výměna mechanismu stěračů, protože staré měly tak trochu větší toleranci uložení v čepech . No a bylo načase vyrobit držák motoru.
.. samozřejmě jsem vyměnil i O-kroužky na topení, když tam byl tento královský přístup. Pak mě zase chytla tvůrčí vlna a vyrobil jsem držák klaksonu, protože původní už měl sílu papíru vlivem koroze. Držák na motoru vypadá takhle, kdyby to někdo řešil. Potom jsem samozřejmě aplikoval ochrannou vrstvu nátěru...
.. takhle vypadá držák v praxi. Řádně zkorodovaná výztuha nebyla hodná zpětné montáže, tak jsem se do ní pustil. Až mě to přestalo bavit, tak jsem si vysoustružil "profesionální" přechodku na plynové lanko.
... výztuha dostala to, co si zasloužila a já potřeboval nějakou změnu, tak jsem se na chvíli přeorientoval na interier.
.. po nutném řezání, laminování, pasování jsem se konečně dostal k té odměně za všechno to umývání, broušení, natírání a celkově patlání se špinavýma rukama - zpětné motnáží nových dílů.
* nové gufero na klice
* setrvační
* nové gufero na klice
* setrvační
pokračování zítra, dneska už mě to nebaví ... těšte se, to hlavní teprve přijde
Re: OPC, dl. převodovka, mechanika, 7" dotykový DVD,a mnoho.
kompletáž spojky obložené do HDS 57 a zároveň na větší průměr, aby byla využita celá třecí plocha, nový přítlačák. Také došlo na pevné silentbloky motoru z verze 2,0dti. Rozdíl značný
Naposledy upravil(a) Ferenzzo dne 03 úno 2014, 14:39, celkem upraveno 1 x.
A tak došlo k implantaci nového srdce. Do převodovky samozřejmě nové vypínací ložisko. Převodovka tak mohla jít také na své místo.
... zapojil jsem nějaké podtlaky dokud jsem měl dobrý přístup a nasadil nápravnici..
... až byly hotové všechny hadičky, tak jsem se vrhnul na nový výfuk, protože starý toho už měl docela dost za sebou...
.. výfuk dostal kvalitní vypalovací matovku. Jeden menší problém z mnoha co vás potká při implantaci motoru z F je jiná příruba na vývěvě... Dnes už žádný problém díky vývoji materiálů. Dále jsem přehodil Weitec pružiny - 60mm ...