Perseus - Astra G- Y20DTH 3dv. - UPD. str. 5
- Perseus
- Kontaktovat uživatele:
Perseus - Astra G- Y20DTH 3dv. - UPD. str. 5
Naposledy upravil(a) Perseus dne 15 úno 2007, 16:35, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
super kara, skoda ze cekame rodinu, jinak bych taky sel do 3D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pěkná. Ale jak už tady konstatovali skoro všichni, ta koncovka měla být víc vevnitř. Jenže ono to je asi naschvál, je to jak koukám DTM a to by mělo být téměř zároveň s nárazníkem, jenže pak valíš komplet spaliny na lak bumperu, takže se dává hliníková destička, která by Ti ale kazila design zadku, takže asi tak, že kvůli těm spalinám a černejm flekům je vysazená víc ven. Toť můj názor.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- Princ William
tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
jinak vitej mezi nama uz konecne treti plzenak (teda skoro) ani ja ani libik nebydlime primo v Plzni (libik teda skoro).
Naposledy upravil(a) Princ William dne 24 bře 2006, 11:07, celkem upraveno 2 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Se musim teda silne ohradit !!! Ja sem Plzen !jarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
Naposledy upravil(a) libik dne 23 bře 2006, 14:18, celkem upraveno 1 x.
- Princ William
tak sorry! vono dneska patri k plzni skoro vsechno. dik za vysvetleni.libik píše:Se musim teda silne ohradit !!! Ja sem Plzen 1 !jarda píše:tak na tebe jsem chlape cekal. videm te dost casto. napis mi vice info na sz. jinak asi nejsi Plzenskej protoze te vidim dost casto v Nejranech a tam tim smerem. jinak co se tyka info chci vedet motor a pokud mozno i fotky interieru, treba i vybavu proste tak nak skoro vse klidne i tvuj vek. dik jarda (jinak presne bydliste(jenom mesto nebo obec) mi napis do sz teda pokud ho nechces publikovat). jinak ty fotky jsou asi focene za rochlovem u toho letiste nebo co to tam je ne?
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO