Výměna airbagu ve volantu - návod
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna airbagu ve volantu - návod
jak to že ne??? odvrtáš nové nýty, sundáš kryt bagu, vyndáš všechny zbytky nýtů a zase to celé sestavíš dohromady ne? ten kryt jsem sundával ještě i s tatíkem, 4 ruky jsou 4 ruky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
Myslíš že sa to dá ešte rozobrať ? Nové nity tam ešte nemám, len staré.
No vyskúšam to, ale neviem neviem
No vyskúšam to, ale neviem neviem
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jasně, že se to dá rozebrat, ale musíš použít hodně síly na roztažení toho krytu, je hodně natěsno, proto jsem to dělal s tatíkem, sám bych to asi neudělal, protože ty co jsem měl už vyháčené se mi potom zase začaly vracet na své místo a mohl bych to tak dělat doteď
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Jde to rozebrat,a dělám to sám. Je fakt že ve dvou lidech to jde líp.
ASTRA LA VISTA
@ "dany2ka"
Ahoj,
Rád bych se zeptal na zdroj textu s návodem na demontáž volantu...
Mám Zafiru A a docela rád bych tu knihu získal (vypadá to na téměř doslovný překlad Hynes service manuálu.
Dík
Ahoj,
Rád bych se zeptal na zdroj textu s návodem na demontáž volantu...
Mám Zafiru A a docela rád bych tu knihu získal (vypadá to na téměř doslovný překlad Hynes service manuálu.
Dík
BobBrno
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Zdravím, jsem tu nově a četl jsem váš návod jak vyměnit kryt airbagu na volantu. Je to super návod ale nikde se mi nedaří ten kryt sehnat.
Neměl by někdo nějaký odkaz kde to můžu objednat za rozumnou cenu.
Mám Zafiru A rok. 1999 už se mi to protrhlo na levé straně a je to opruz.
Díky všem za informaci.
PS: Je někde vrakoviště OPLU kde bych mohl sehnat nějaké drobnosti na Zafču a nebylo to na druhé straně republiky ? Jsem z Ústí nad Labem. Sháním drobnosti typu ... mřížka ventilace středová konzola ( pravý ) Kryty kapes v zavazadlovém prostoru atd. Po 300000Km už jisté věci odcházejí.
Neměl by někdo nějaký odkaz kde to můžu objednat za rozumnou cenu.
Mám Zafiru A rok. 1999 už se mi to protrhlo na levé straně a je to opruz.
Díky všem za informaci.
PS: Je někde vrakoviště OPLU kde bych mohl sehnat nějaké drobnosti na Zafču a nebylo to na druhé straně republiky ? Jsem z Ústí nad Labem. Sháním drobnosti typu ... mřížka ventilace středová konzola ( pravý ) Kryty kapes v zavazadlovém prostoru atd. Po 300000Km už jisté věci odcházejí.
Zdravim
Taky shanim - nemate nekdo nejaky kontakt?
Taky shanim - nemate nekdo nejaky kontakt?
Teď většina z nás sedí doma a nemá co dělat.Chtělo by to nějaký nápad na opravu krytu aibagu kolem tlačítka klaksonu.Začlo se mi to hodně trhat a tak čím zakrýt tu škubu.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
ja som stym vselijako spekuloval a mam pocit ze som to len viac a viac kazil... teraz to idem cele vymenit rovno aj s multifunkcnym volantom tak budem mat zas na nejaky cas pokoj... ale keby mal niekto nejaky dobry tip tak sem snim
Čauky, taky jsem to různě opravoval a nakonec jsem dostal typ na člověka co je prodává. Zavolal jsem mu a dojel jsem si do Mostu protože to mám kousek. Ale zasílá to i na dobírku. Zavolej mu a uvidíš ... třebas bude ještě nějaký mít. tel.: +420 602 377 410
Pěkný svátky a nový rok.
Pěkný svátky a nový rok.
Chalani super navod. Kryt ma vysiel na 12€ vymena jednoducha,rychla
Opel Astra G 1,7 DTi (2003)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
ex: Opel Astra G 2,0 DTi (2001), Opel Astra F 1,4 (1996)
Mám malinko jiný dotaz asi základního charakteru, co bude každý automechanik znát.
Vyndám airbag z volantu, mohu potom jezdit bez airbagu cca 100 km a pak tam dát nový bez toho aby mě skočila chyba(po dobu co budu bez bagu vím že bude svítit)?
Děkuji.
Vyndám airbag z volantu, mohu potom jezdit bez airbagu cca 100 km a pak tam dát nový bez toho aby mě skočila chyba(po dobu co budu bez bagu vím že bude svítit)?
Děkuji.
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)
Felicia pickup low edition - pracant 8)
Jetta coupe - mazel co čeká na svůj čas :|
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=11569
Jakmile odpojíš AIRBAG a zapneš zapalování, chyba na aibacich se ti rozsvítí a bude svítit do té doby, než ti to někdo pomocí diagnostiky nesmaže.
Teď před chvilkou jsem se brouzal na Bazoši, a je tam Béčková Zafira za 20 tisíc, ale je to Anglická verze Vauxhall- tady nepřihlasitelná, ale má DIESLOVÝ motor, spoustu Anglických vychytávek, multi.volant se znakem Vauxhallu. Myslím si, že když ji někdo koupí a použije některé věci pro sebe a zbytek rozprodá, tak se mu to musí vrátit. Šel bych do toho, jenomže to nemám kde schovávat než se to rozebere a rozprodá celé.
Teď před chvilkou jsem se brouzal na Bazoši, a je tam Béčková Zafira za 20 tisíc, ale je to Anglická verze Vauxhall- tady nepřihlasitelná, ale má DIESLOVÝ motor, spoustu Anglických vychytávek, multi.volant se znakem Vauxhallu. Myslím si, že když ji někdo koupí a použije některé věci pro sebe a zbytek rozprodá, tak se mu to musí vrátit. Šel bych do toho, jenomže to nemám kde schovávat než se to rozebere a rozprodá celé.
ASTRA LA VISTA
Aáá diagnostika, to mě mělo napadnout, děkuji ti dobrý muži.
To bych bral hned,rare věci.
Sháním už dlouho sedadla z opcI a chvíli jsem přemýšlel podobně, jen už mám auta doma tři.
Když bys objevil při toulkách, alespoň sport sedadla beru hned.
To bych bral hned,rare věci.
Sháním už dlouho sedadla z opcI a chvíli jsem přemýšlel podobně, jen už mám auta doma tři.
Když bys objevil při toulkách, alespoň sport sedadla beru hned.
Astra g Z18xe - srdcovka daily :)