Spojka 1,7 DTI (55KW)
Re: Spojka 1,7 DTI (55KW)
To rad slysim... neni to tolik, ale lepsi jak tech 165 preci jen trocha vykonu navic se hodi.... mam na tachometru 230t km a nejsem prvni majitel, takze stejne bude asi na vymenu casem
Opel Astra G Caravan 1.7DTi 16V 55kW
- Reklama
Turbo tam je nyní z 1,7 CDTI 92 KW. Předtím jsem měl Honda civic 1,7 CTDI ... s tý hondy to bylo ale živější mi přijde... ač toto z tý 92kw verze je schopno fouknout až 2,5bar přetlaku tak je to zcela zbytečný protože výkon se zhruba od 1,8 bar nahoru nemění... chtělo by to hold větší trisky....
http://www.youtube.com/watch?v=X1Ynn-Rz ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=X1Ynn-Rz ... e=youtu.be
hmm ...kdo ti to mapoval?
mj. zdá se mi, že foukáš zbytečně mnoho, surge je velmi patrný a turbíně jistě nedělá vůbec dobře, když se sama brzdí o tlak jdoucí zpět přes lopatky kompresoru že.. proč si měnil původní turbo, to z té hondy?
mj. zdá se mi, že foukáš zbytečně mnoho, surge je velmi patrný a turbíně jistě nedělá vůbec dobře, když se sama brzdí o tlak jdoucí zpět přes lopatky kompresoru že.. proč si měnil původní turbo, to z té hondy?
U toho honďáckého došlo k totální destrukci,jelikož jsem nedostatečně utáhl kontrmatku na regulaci a celá regulace se vyšroubovala... tzn jelo to stále na max tlak...
Teď jsemt o právě udělal na jiném principu.. že je tam přetlaková regulace s mechanickým ventilem kterým si ladím výsledný tlak.. je to bohužel špatná volba.. jelikoč při režimech na 1/4 plynu v mírném kopci to již tlačí třeba 1,3.. a to je moc... když řj požaduje mnohem méně... NICMÉNĚ veškeré tyto hodnoty... vypovídají pouze o jedíném... o kvalitě tohoto motoru.... je až nezkutečné že to vše vydrží...
-
Jak si dopadol z tou spojkou, vyriešilo sa to nejako?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
souhlasím s tebou ... 1,8bar dlouhodobě, to už chce kvalitní konstrukci motoru
Díval si se po nějakých těch tryskách?
Díval si se po nějakých těch tryskách?
Trysky jsem sháněl po různu... u úpravců motorů... atd .. jediné co jsem vyčetl je to že se tento motor montuje do lodí.. a má mechanické čerpadlo ale v sérii má 90Kw.... tzn asi budou jiné trysky protože turbo je skoros tejné..... jinak spojka.. nechal jsem si nanejtovat speciální povrch a v jedné firmě mi to udělali aby byl maximální možný přítlak. a je klid...
jojo, to je odzkoušeno
pokud to tak je (s těma motorama do lodí), tak jistě trysky musí být sehnatelné
ještě otázka, co máš za IC?
pokud to tak je (s těma motorama do lodí), tak jistě trysky musí být sehnatelné
ještě otázka, co máš za IC?
zhruba 70x20x5,5cm je to z dodávky z IVECA. Vedení vzduchu o průměru 55mm a sání z Hčkové astry ( s klapkama)