![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ostřik mi taky nejde a nádobka plná, motorek hučí. Tak až na to přijdeš čím to je tak napiš, mě někdo říkal ucpané sítko ..zkusím to nejdřív profouknout přes hadičky.
já si právě říkám že volant bych si dal novej, znám týpka co přešívá volanty a luxusně a tak bych si nechal udělat tlustší věnec s bicepsama atp a v perforaci s béžovou nití a zas by to bylo hezčíNesteaCZE píše:Jediné, co bych fakt přehodil je ten airbag řidiče, ale jinak bych se na to vyprdnul, vypadá to luxusně, je to čistý a hezký... kdo ví, co je pod tím... a nebo kdyby si sháněl ještě nějaký, tak tě to zase bude něco stát... a to si myslím, že je zbytečnýa když by ses to rozhodl vyhodit a dal nějakou slušnou cenu, tak se ozvi
ptal jsem se toho týpka co mi to prodal a říkal že to bude nejspíš zanešený, že je vůbec nepoužívalpejee píše:Červená musí ještě vonět novotou![]()
Ostřik mi taky nejde a nádobka plná, motorek hučí. Tak až na to přijdeš čím to je tak napiš, mě někdo říkal ucpané sítko ..zkusím to nejdřív profouknout přes hadičky.
hele jak říkám, možná blbost, ale kdo neudělá někdy nějakou blbost, tak se neponaučímanli2 píše:abys nepřebral... podle mě byla koupě bíle naprostá blbst..
más 5-ti leté co má hovno najeto takze je tam velká šance že se jí vyhne spousta problémů a investic prozatím
a chceš si nechat odtuzenou 14 let starou mrdku s tim nejhorším sračem co opel udělal ještě s nějakejma upravama...
budeš rád když za tu červenou dostaneš o 30, 40víc než si dal za bílou...a to se fakt jako vyplati... za těch vašch 130 se prodávají háčka... rok 2008 -2009 takže tak... ale kdo chce kam...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |