Dodatečná montáž: Tempomat
-
Re: Dodatečná montáž: Tempomat
Tak diky Langdonikovi už aj ja na našom X16XEL veselo tempomatim, Peťko dakujem!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- Reklama
Super, to ma tesi.. A nie je zac, rado sa stalo
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Adi píše:Dnes se mi stalo že se tempomat spustil sám
Při rychlosti asi 40km/h najednou auto začlo zrychlovat a ustálilo se to na 50km/h - vypnuto spojkou
po chvilce zase jedu asi tak 35km/h a zrychlilo to na 40km/h - vypnuto resetem
Stalo se to už někomu
Nehovorili vsetci ze sa to pri X17DTL 50kW neda dorobit? A jak to potom ze tento chalan to ma???
Tuna je ten citovany text vcetne jeho podpisu:
Dnes se mi stalo že se tempomat spustil sám
Při rychlosti asi 40km/h najednou auto začlo zrychlovat a ustálilo se to na 50km/h - vypnuto spojkou
Stalo se to už někomu
Stalo se to už někomu
Ahojte
.Mam astru G 2003 automat Z16SE.Pred rokom som namontoval tempomat a asi pred mesiacom prestal fungovat.
Ked dam skontrolovat tlacitka cez diagnostiku tak funguju ale ked idem na jazdu tak nic.tempomat nereaguje.
vedel by niekto poradit vcom moze byt problem.dakujem
.Mam astru G 2003 automat Z16SE.Pred rokom som namontoval tempomat a asi pred mesiacom prestal fungovat.
Ked dam skontrolovat tlacitka cez diagnostiku tak funguju ale ked idem na jazdu tak nic.tempomat nereaguje.
vedel by niekto poradit vcom moze byt problem.dakujem
kdybych chtěl bejt vtipnej tak bych napsal že ti chybí spínač spojky ale co brzdovej spínač?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Astra G X16XEl automat.. namiesto spojkoveho spinaca sa berie signal od paky volica rychlosti? Kde sa najlepsie napojit? Aky pin? dakujem.
Auto nema kabelaz v predpriprave..
Auto nema kabelaz v predpriprave..
Ten je novy a packa ties.automat nema spojkovy spinac.a brzdovy spinac je OK ties som ho kontoloval cez diagnostiku
Ten kto tvrdi ze do X17DTl sa neda dorobit tempomat bud klame alebo sa v tom vobec nevyzna...
Treba pouzit schemu z X20DTl...
Treba pouzit schemu z X20DTl...
Ahoj lidi.
Prošel jsem cele vlákno od první az do poslední stránky a tak jsem se rozhodl na to podivat. Našel jsem svorkovnici X dále také S 28. Páčku jsem potom zakoupil a zapojil. Dále jsem se dostal ke svorkovnici s 28. Ale jsem z toho zmaten. Nevím kam to zapojit pochopil jsem že by to melo přijít do spolkového spínače. Jenže ten tam nejspíš nemam za to bych řekl že tam mám spínač brzdový ale nejsem si jisty nevyznám se v tom moc. Proto bych chtěl poprosit někoho v okolí Liberce koho bych mohl kontaktovat a byl by tak hodný a pomohl mi s tim.
Předem děkuji za odpověď.
Prošel jsem cele vlákno od první az do poslední stránky a tak jsem se rozhodl na to podivat. Našel jsem svorkovnici X dále také S 28. Páčku jsem potom zakoupil a zapojil. Dále jsem se dostal ke svorkovnici s 28. Ale jsem z toho zmaten. Nevím kam to zapojit pochopil jsem že by to melo přijít do spolkového spínače. Jenže ten tam nejspíš nemam za to bych řekl že tam mám spínač brzdový ale nejsem si jisty nevyznám se v tom moc. Proto bych chtěl poprosit někoho v okolí Liberce koho bych mohl kontaktovat a byl by tak hodný a pomohl mi s tim.
Předem děkuji za odpověď.
Opel Astra G 1.6 16V Z16XE rok výroby 2002
Spojkový spínač musíš dokoupit a nacvaknout do držáku.
Dotaz:
nevím jestli to může spolu souviset, ale po namontování tempomatu se mi nepravidelně ukazuje chyba klepání válců, vždycky to samo zmizne, na výkon motoru to nemá vliv. Setkal se s tím někdo?
Dotaz:
nevím jestli to může spolu souviset, ale po namontování tempomatu se mi nepravidelně ukazuje chyba klepání válců, vždycky to samo zmizne, na výkon motoru to nemá vliv. Setkal se s tím někdo?
Tak jsem se podivas ještě jednou a spletl jsem se řekl bych že je na spojkovem pedálu jen si tim nejsem na 100% jisty. Proto bych potřeboval někoho kdo by byl ochotný mi s tim pomocí
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
1. nepíšeš co máš za motor
2. pro správnou funkci tempomatu je potřeba jak brzdový tak i spojkový spínač - ten při sešlápnutí spojky/brzdy vypne tempomat
3. po montáži páčky a obou spínačů je potřeba tempomat povolit pomocí diagnostiky v RJ motoru
4. taky by nebylo od věci si v profilu napsat kde bydlíš a co máš za motor
tohle platí pro motory s kódem "Z" na začátku - tzn. pro motory s elektronickým plynem a tuším pro benziňáky, mám pocit, že u nafťáků se to povolovat nemusí, nebo možná jak u kterých
2. pro správnou funkci tempomatu je potřeba jak brzdový tak i spojkový spínač - ten při sešlápnutí spojky/brzdy vypne tempomat
3. po montáži páčky a obou spínačů je potřeba tempomat povolit pomocí diagnostiky v RJ motoru
4. taky by nebylo od věci si v profilu napsat kde bydlíš a co máš za motor
tohle platí pro motory s kódem "Z" na začátku - tzn. pro motory s elektronickým plynem a tuším pro benziňáky, mám pocit, že u nafťáků se to povolovat nemusí, nebo možná jak u kterých
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tak motor mam Z18XE je to benzínový 1.6 11 rok výroby 2002. Jsem z Liberce a všechny věci si do profilu doplním co nejdříve a omlouvám se za nedostatky
Este je otazne ci mas kompletnu kabelaz.. nemusi pokracovat az do RJ motora..