Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v LPG - VIDEO (pomoc)
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v LPG - VIDEO (pomoc)
Zdravím všetkých som tu nový na fóre, auto som kúpil 7.12.2013 a od dnes ho mám prihlásené na BS značkách.
Niečo o aute:
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW + LPG
r.v. 10/2000 (editiOn 2000) najazdené 164tis.
farba: tmavá modrá
výbava: 2xel.okná, el. zrkadlá + vyhrievanie, 4xabg, abs, xenóny, klíma, multifunkčný volant, centrál na DO, palubný PC, hmlovky, rádio s výsuvným displejom, fólie na oknách, nastaviteľné sedadlá ...
Fotky mám zatiaľ len dve, cez víkend by som chcel auto trochu umyť a viac pofotiť.
Určite budem mať veľa otázok a preto budem prispievať tu na fóre.
Predchádzajúce vozidlo: Škoda Felícia 1.3MPi 50kW ´96
Niečo o aute:
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW + LPG
r.v. 10/2000 (editiOn 2000) najazdené 164tis.
farba: tmavá modrá
výbava: 2xel.okná, el. zrkadlá + vyhrievanie, 4xabg, abs, xenóny, klíma, multifunkčný volant, centrál na DO, palubný PC, hmlovky, rádio s výsuvným displejom, fólie na oknách, nastaviteľné sedadlá ...
Fotky mám zatiaľ len dve, cez víkend by som chcel auto trochu umyť a viac pofotiť.
Určite budem mať veľa otázok a preto budem prispievať tu na fóre.
Predchádzajúce vozidlo: Škoda Felícia 1.3MPi 50kW ´96
Naposledy upravil(a) mirci10 dne 18 kvě 2014, 20:46, celkem upraveno 3 x.
Opel Astra Caravan 1.4 16v 66kW Edition 2000
EX: Škoda Felícia 1.3 MPi 50kW
- Reklama
Re: MircOva Astra Caravan 1.4 16v
Zdar vítej,
LPG bych možná taky bral.. jinak kde máš xenony? A ty zadní světla předchozí majitel teda pěkně dojebal .. Umýt by to chtělo, tak ať hezky jezdí
LPG bych možná taky bral.. jinak kde máš xenony? A ty zadní světla předchozí majitel teda pěkně dojebal .. Umýt by to chtělo, tak ať hezky jezdí
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Ako som neskôr zistil a nikdy som xenóny nemal, došlo mi, že to sú len také namiesto h7ičiek pravdepodobne, ako tie "krabičky" sú pod kapotou, ale neni to origo, čo narobíme
Na LPG mi víde pekne spotreba 6,5l čo je pri cenách plynu super no tie zadné svetlá také už boli...ale neviem či to je striekané alebo fólia.
Inak ďakujem.
Na LPG mi víde pekne spotreba 6,5l čo je pri cenách plynu super no tie zadné svetlá také už boli...ale neviem či to je striekané alebo fólia.
Inak ďakujem.
to je pocit z feldy do astry to znám oproti felicii luxus ale sedačky má felicia lepší.......otevři kufr a z boku rýpni do světla a uvidíš jestli folie nebo sprej ale spíš sprej
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Tak to áno, ten pocit bol úžasný proste servo, luxus, tichšie to je, ide to lepšie, predsa 16kW naviac urobi dosť oproti felde aj ja si myslím, že to je spray, lebo keď mám otvorený kufor, tak vidno kus červeného svetla....lenže to nedám asi dolu, chcel by som fóliu dať iba cez smerovky a spiatočku, ostatné červené
Inak stými sedačkami máš trošku pravdu, v Astre niesú bohvieaké, neviem že či v ocovej fábii niesú lepšie.
Inak stými sedačkami máš trošku pravdu, v Astre niesú bohvieaké, neviem že či v ocovej fábii niesú lepšie.
sportove sedacky v astre su podla mna super
Taky jsem začínal na felicii.. 1.3 40 kW strašná raketa..
Obyčejné sedačky vyměň za sportovní
xenonové výbojky v parabole = sebrat papíry na místě je to humus jak s tím někdo jezdí..
Obyčejné sedačky vyměň za sportovní
xenonové výbojky v parabole = sebrat papíry na místě je to humus jak s tím někdo jezdí..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Vítej, kolego
Ta zatmavená světla nevypadají špatně, jen to umýt
Ta zatmavená světla nevypadají špatně, jen to umýt
Jasné, že to chcem umyť, ale každý deň chodím do roboty, chodím neskoro domov a cez víkend si zase berie auto oco do roboty...LPG je LPG
Ja som nemal dokopy ešte ani čas to auto celé poobzerať, väčšinu zisťujem len počas jazdy do roboty a z roboty
Jedna parkovačka to má asi v pekne p..i
Ja som nemal dokopy ešte ani čas to auto celé poobzerať, väčšinu zisťujem len počas jazdy do roboty a z roboty
Jedna parkovačka to má asi v pekne p..i
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Z hlediska zákonu, jak je to s podsvícením SPZky? Je povolená modrá barva? (případně jaké jsou povolené)
Modrá není úplně košér, já mám bílou studenou a kolikrát za mnou jeli benga, nestavěli takže pohoda..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
No takto, tá fotka strašne skresluje, sú to klasické biele LEDky, cca. 6000K...preto sa to zdá ako keby boli modré
Momentálne mám problém s LED denným svietením, ktoré doslova "umrelo" a neviete HELPnúť, prečo sa mi strašne rosia (zahmlujú) okná (vzadu úplne najviac a aj v predu trošku)?
Momentálne mám problém s LED denným svietením, ktoré doslova "umrelo" a neviete HELPnúť, prečo sa mi strašne rosia (zahmlujú) okná (vzadu úplne najviac a aj v predu trošku)?
Starý kabínový filter, zaseknutá klapka vnútornej cirkulácie (častý problém - je tu toho o tomto probléme veľa popísané), mastné okná (občas treba niečim čo má v sebe alkohol poutierať), počasie...
Moje prvé auto: Astra G 3door X16XEL - R.I.P
Moje terajšie auto: Astra G Bertone Coupé Z20LET
In memoriam Paul Walker - R.I.P
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=18192
Kód: Vybrat vše
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=25292
to je jednoduchý postup na zamlžování oken..vypni vnitřní cirkulaci vzduchu a vypoj z ní konektor
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
jenže se blbě schání ,tady na foru jsou v nabídce akorát černá kůže a navíc je má odrbané ale chce to ty anatomy taky je dám ale počítej tak 150e i víc
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK