Chevrolet v evropě končí
Re: Chevrolet v evropě končí
bavme se o novejch zadní nárazník na i30 dražší jak na A8 a doba dodání bůh ví jak dlouho.... interiery smrděj na sluníčku ještě víc, že ani 10 stromků nepomůže... a to, že to ma "zaruku" 7 let a tak je nesmysl...
Born From Jets
- Reklama
Taky mám záruku* 6 let. A interiér? Smrdělo to 3 měsíce, naštěstí garážuji, ale stačilo vyjet ven na slunko, takže zas taková hitparáda to není.
Astra J OPC 2013 280k/400Nm
www.rcfunrace.cz
www.rcfunrace.cz
Mě se třeba líbí vůně nových věcí, chevrolet voněl hezky novotou..teď už voní po california scents jinak plasty už necítit ani na slunku..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Taky bych zas křivdil, sedadla voněly a voní do teď. Ale nepříjemný vzduch a těžký odér vydržel dlouho, možná taky garážováním, a že toho s ní moc nenajedu.
Astra J OPC 2013 280k/400Nm
www.rcfunrace.cz
www.rcfunrace.cz
Môj názor je taky že je to v pohode že chevrolet v európe konči. Tak či tak to bol len nástupca daewoo a tak som ho vždy videl. Ale to že konči holden u protinožcov to nejak neberiem . To ikonické Ute z kompresorovou v8 bolo podľa mňa auto desaťročia.
Opel Vectra B 1.8 16V (X18XE)
Daewoo je jihokorejská, byla .. chevrolet je americká značka .. pro mě to zase není nástupce daewoo ale je mi to celkem ukradené. Nech si skončí v Evropě..pokud mají nízké prodeje... taky bych to zabalil a "konkurence" oplu no. Aby i ten nakonec nešel do kytek. Máme doma to i to a jsem spokojen s tím i s tím takže já s tím problém nemám
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Kdyby to byl opravdu pravej Chevy tak bych brečel. Ale jelikož to beru stejně jako Luisile, pouze přejmenovaný Daewoo, tak mě to až tak nemrzí (pokud to pomůže Oplíku). I když ve vzdálených snech jsem zvažoval jestli jednou koupíme Insignii nebo Malibu..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono to stejne casem tak dopadne i s Oplem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
možná by se mělo gm vysrat jak na daewoo/chevrolet tak na debilitu jako je prorážení na evropskej trh s cadylakem a jít cestou dáčie, oprášit značku wartburg a začít vyrábět lidový auta, techniku z astry g která už je milionkrát zaplacená a konkurenceschopný ceny, udělat levnýho užitkáče a čtyřkolku a byly by v pohodě a ještě udělat důchodcovský auto a maj vyhráno
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
tý jo jsem na pochybách jestli je platforma Astry G připravená na 4x4 ale byl by to dobrej tah jenže takhle bohužel GM nepřemýšlí a radši žene značky do záhuby
Born From Jets
milosh - myslím si že nie, jednoducho nebudú si už konkurovať vlastne rovnaké auta ako chevy trax a opel mokka alebo opel antara a chevy captiva. Ber to tak a to je realita dnes je už iná generácia ľudí. Dnes ten kto na to ma si kúpy čo sa mu páči a nie to čo mu niekto radi štýlom "ne toto nekupuj bo je tam toto alebo tamto". Uvediem ti reálny príklad. Bratrancova Možno budúca manželka si išla kupovať nove auto. Samozrejme ona ešte ani nevedela aké chce ale môj bratranec zarytý vw-čkar je hneď súkal do hlavy že len vw je dobre auto nič iné. A vieš ako to nakoniec skončilo? Ona si nakoniec na moje odporúčanie kúpila Astru J v čiernej metle 1.6 turbo a chodí na nej on až tak sa mu to auto ľúbi že si kúpili ešte jednu j- čkovu astru v červenej tmavej metle ale kombi a z vwčkara sa stal oplista. A toto sa netyká len oplov. môj otec ma 52 rokov doteraz mal len samu škodovku menovite 110 ls, 120ls tu mal 25 rokou a ešte stale ju mame. Ale už s ňou nechcel chodiť do roboty tak sa rozhodol že si kupy niečo novšie. preberal a preberal až pred asi dvoma mesiacmi si doviezol domou Ford focus combi mk.I 1.8 tddi. napriek tomu že tento motor ma veľmi zlu reputáciu ocovi sa tak to auto ľúbi že za tie dva mesiace šiel zo škodovkou chodil iba raz.
Ber to tak chevrolet nemal v europe žiadne meno vždy bol braný ako nasledovník daewoo a tak aj dopadol. Opel je zavedená značka a tu nemá prečo GM rušiť a sam vieš že už mal neraz možnosť sa jej zbaviť a predsa to neurobil a to už niečo znamená.
Ber to tak chevrolet nemal v europe žiadne meno vždy bol braný ako nasledovník daewoo a tak aj dopadol. Opel je zavedená značka a tu nemá prečo GM rušiť a sam vieš že už mal neraz možnosť sa jej zbaviť a predsa to neurobil a to už niečo znamená.
no tak jasný že by museli trochu víc modifikovat, prostě sem myslel recyklovat starou osvědčenou techniku...a hlavně levnou techniku, motory maj, i kdyby tu levnou čtyřkolku postavili na základu mokky, ale muselo by to bejt oproti moce hodně ošizený o moderní technologie (nenabízet pokročilý asistenční systémy, xenony, LED, el. klimatizace, navigace a podobný fičurky) a levnější plasty, čalounění atd. aby byla jasně oddělená cílová skupina a hned by měli dealeři chevroletu co prodávat, akorát by se přeznačkovaly prodejny
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojta toto je v podstate pravda. cadilac absolútne nechápem.
Vojta - vždyť to se právě dělá, co je to Duster a Logan? Recykláty starých technologií.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE