POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
V pracovním zapneme výhřev ččelního okna a za 10 minut jedeme
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tak to já jsem už měl i zamrzlé trysky na ostřik.. nestihl jsem vyměnit vodu, ale dneska jak bylo přes den nad nulou to povolilo a hned jsem vyměnil za nemrznoucí...
a co se týče námrazy, tak pokud to není taková ta 2mm jak píše pejee, tak používám od sheronu rozmrazovač oken.. parádní věcička.. nastříkáš a setřeš, žádné škrábání... odkaz tu--> http://www.sheron.eu/Products/ItemDetai ... y=ROZMRAZO
a co se týče námrazy, tak pokud to není taková ta 2mm jak píše pejee, tak používám od sheronu rozmrazovač oken.. parádní věcička.. nastříkáš a setřeš, žádné škrábání... odkaz tu--> http://www.sheron.eu/Products/ItemDetai ... y=ROZMRAZO
tak si kup litr denaturáku a do toho nalej litr -40% nemrznoučky a máš to samý za pár kaček
Born From Jets
Minulou zimu jsem orval 6x gumičky od stěračů... prdel byla, když jsem se snažil gumičky dostat dolů ze skla
Nic méně, tahle zima nemile působí na mé autíčko, od doby co začalo mrznout je jako neurvalý pes co furt vrčí... -> na volnoběh se mi otáčky lítají mezi 500 - 1000 ot/min, tam a zpět, tam a zpět... dnes jsem stál na semaforech a Ti kdo šli okolo se divně koukali
vrrrn vrrrn
Snad to nebude nic vážného... Gorbo psal " ... Mozes vyskusat vycistit skrtiacu klapku,vymenit cidlo otacok ..." snad to když tak nebude nákladné
Nic méně, tahle zima nemile působí na mé autíčko, od doby co začalo mrznout je jako neurvalý pes co furt vrčí... -> na volnoběh se mi otáčky lítají mezi 500 - 1000 ot/min, tam a zpět, tam a zpět... dnes jsem stál na semaforech a Ti kdo šli okolo se divně koukali
vrrrn vrrrn
Snad to nebude nic vážného... Gorbo psal " ... Mozes vyskusat vycistit skrtiacu klapku,vymenit cidlo otacok ..." snad to když tak nebude nákladné
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
-
- Kontaktovat uživatele:
mirdas... ja to mám zadarmo, tak to neřeším.. ale třeba v kaufu jsem to viděl tež pod tou jejich klasickou značkou a byl toho litr za asi 40 kaček.. než řešit nějaký denaturák (což ani nevím co je) a kupovat nemrznoučku na -40, koupím hotovku...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2. fáze je co nevidět taky za námi, snad to vyjde. Dnes jme podepsali rezervační smlouvu na byt. Budeme se stěhovat. Pak už jen 3. fáze - garáž, ta pojede skoro hned po bytu, a pak už jen něco našetřit na 4 fázi plánu.Radoš92 píše:1. fáze dokončena. Zafira B už mi neříká pane. Na pana Miroslava Borka, co jsem od něj koupil, mám špatné zkušenosti, až pojedu někdy okolo, narvu mu do zámků sekundové lepidlo... Nicméně....jednou....se na Háčkové fórum vrátím s dalším autem. Zafira je moc dobré auto.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
fakt smula jako herec byl kapku prkenný ale předvedl i skvělé výkony ve filmech:projekt lazar,zběsilý útěk....k FaF se skvěle hodil posledni film hours se moc nepoveld a byl hodně ponurý a smutný.....
5dv Z14XE(?kW,?Nm)bílý lak+černé dopln'ky+sport sedačky komplet nastavitelné+EGRoff+odhlučnění vozu+panel navigace samo-domo+OPCpředek+dvětrání kapoty+15''ZIMNI BLIZZAK-XENONY depo+OSTŘIK
Born From Jets
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvědav na Rychle a Zběsile... tuto sérii mám opravdu velice rád...
Mirďas
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
kulisek91 píše:Mirďas
nevim proč, ale tohle nikdo nesdílí na fb
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... atilo.html
Born From Jets
http://youtu.be/BxTV8IZ2xsw ... něco asi bude už natočené... ale kdo ví... prý to bude hlavně o Stathamoj a The Rockoj...
2.0 16V 100kw X20XEV 3dv. sportive
nechci být zlý ale po zkouknutí toho videa to je naprostá pičovina
Born From Jets
- DJTommek
- Kontaktovat uživatele:
To je samozřejmý fejk...
Několik filmů jsem tam hned poznal, nejvíce se tam projevoval Death Race.
Několik filmů jsem tam hned poznal, nejvíce se tam projevoval Death Race.