Princ William píše:Perseus píše:Ja bych to udelal v Tescu. Muzeme podle pocasi bud ven nebo dolu ne?
ok. mate pravdu. i kdyz musim pres celou Plzen
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Princ William píše:Perseus píše:Ja bych to udelal v Tescu. Muzeme podle pocasi bud ven nebo dolu ne?
ok. mate pravdu. i kdyz musim pres celou Plzen
hele co to tady pises. me je to jedno ani neprotestuju ze je to v tescu. vse zalezi na domluve. vis ze ja rad jezdim. ale kdyz to vezmu kolem a kolem tak mi prijedeme a kdyz pojede i Perseus od zapadu. Broky a Mary od severu + dalsi lidi kteri dorazi nevim presne vod kud jsou. a sraz se bude konat uplne navychode Plzne. jen to konstatuju ale je mi jedno kde to je. pojedu stejne po dalnici az k Olympii do Černic a zadem pres Božkov. uz jen aby tam bylo dost aut co vic si prat.pepca píše:jéééé,a já snad nééé,k tescu jedu skoro 40 km,ach bože lidi,vážně nejraději jen kolem baráku?,nebo jen k ceduli města,nejlépe k první pumpě?každá z jiného směru,to bude ještě lepší,na každým výjezdu z města bude jedno géčko a můžem si telefonovat
![]()
no nic se nedeje. ja dneska konecne prechodil chripku tak vim jaky to je. ale to je vsechno pocasim. doufam ze vas vic nebudeBroky píše:Lidičky já přijet nemůžu. dostal jsem angínu, horečky 39° mi nedovolí přijet a navíc nemám ani vycházky... šte mi to...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |