![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
P.S. já se k tomu tripplingu budu muset taky dokopat - už mně to doma straší od jara. Když vidím, že i u tebe šla pojistkovka ven, tak to musím taky tak udělat. Budíky byly taky venku?
Hochu sklidi se vrať řidičák, nebo si aspoň pořádně přečti zákon o provozu na pozemních komunikací! Takový namyšlený frajery miluju! Doufám, že aspoň víš, jak se jaké světla a kdy používají? Protože co tak na našich silnicích jako profesionální řidič, který za měsíc najede kolem 8tis km sleduji, je to čím dál tím horší co se osvětlení týče!Ondra B. píše:Za dvě zadní mlhvky bych bral techničáky!![]()
Neb pokud přijedu za řidiče který má takto upravené osvětlení, absolutně po pár sekundách nic nevidím, neboť nemám kam pohledem uhnout.....![]()
Pokud má auto jen jednu může se dívat na pravou stranu, dále pokud začne brzdit a já bych nestihl zareagovat a napral to do něj, můžete věřit že to bude v protokolu PČR a budu trvat a odtažení vozu na TK kde bude tato úprava nalezena, samozřejmě pojišťovna pak škodu nezaplatí a naopak já se budu soudně domáhat náhrady za škodu na svém vozidle...![]()
ALE JE TO JEN MŮJ NÁZOR, nikomu ho nenutím
6.11 ZADNÍ MLHOVÁ SVÍTILNA (předpis č. 38)
6.11.1 Užití
Zařízení kategorií F nebo F1 nebo F2: Povinné.
6.11.2 Počet
Jedna nebo dvě.
6.11.3 Uspořádání
Žádné zvláštní požadavky.
6.11.4 Umístění
6.11.4.1 Na šířku: pokud je namontována pouze jedna zadní mlhová svítilna, musí být vzhledem ke střední
podélné rovině vozidla umístěna na opačné straně, než je předepsaný provoz v zemi registrace;
vztažný střed může být také umístěn na střední podélné rovině vozidla.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |