POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
Radošojc, gratulace
My taky vyhráli... vykradli nám kolnu a tchýně ztratila Pavle šrajtofli... Takže víkend 10 litrů v mínusu + obíhání všemožných úředů
Zloději vzali jenom kabely, všechno ostatní - pokosová pila, 2 sekačky, pila zůstalo....
My taky vyhráli... vykradli nám kolnu a tchýně ztratila Pavle šrajtofli... Takže víkend 10 litrů v mínusu + obíhání všemožných úředů
Zloději vzali jenom kabely, všechno ostatní - pokosová pila, 2 sekačky, pila zůstalo....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No pěkně, to nasere.
Přemýšlím nad novou SPZ když že jsem ten Radoš 92 řadu začínající 92 nemají, naposledy jsem trefil 9212, teď by bylo jen 8T8 7292, nebo když je to 8T8, tak by mohlo být 8T8 7288, co je lepčí?
Přemýšlím nad novou SPZ když že jsem ten Radoš 92 řadu začínající 92 nemají, naposledy jsem trefil 9212, teď by bylo jen 8T8 7292, nebo když je to 8T8, tak by mohlo být 8T8 7288, co je lepčí?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Pro mne osmičky, ale na funkci ..., však víš .
MERIVA Z17DTR
Anča - Vectra X18XE1 -EX-
http://drbike.rajce.net/Meriva_1.7_92kw_Z17DTR
http://drbike.rajce.idnes.cz/Anca_-_V.B._caravan_1,8_85_kw
Anča - Vectra X18XE1 -EX-
http://drbike.rajce.net/Meriva_1.7_92kw_Z17DTR
http://drbike.rajce.idnes.cz/Anca_-_V.B._caravan_1,8_85_kw
Za mne 72 92 sám se vždy snažím mít čísla na konci těch dvou dvoučíslí stejná. Minulé auto 49 69 a současné 95 35. Ale to je jen můj názor. A když toužíš po 92 tak tím tuplem bych vzal ji.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
8T8 7288 je lepší
já chytl 1930, chtěl jsem 1991 podle roku narození
já chytl 1930, chtěl jsem 1991 podle roku narození
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://tip.seznam.cz/tip-dne
Za 749 Kč může mít kde kdo to co já vyhrál. Ani nevím jestli tam půjdu, přeci jen, z Opavy do Příbrami, to je trošku z ruky, (https://maps.google.cz/maps?saddr=Opava ... mra=ls&z=8), jen na to, abych se 30 minut prohnal ve Ferrari, jo, zážitek asi na celý život, ale 1500 dám za cestu tam a zpátky, ne-li více, + čas, celý den na to, to vyjde laciněji, když si to koupím někde na Moravě na Slevomatu. TEď tam mají za 799 Carreru v Ostravě. Tak nevím, kdyby dali aspoň hodinu..
Za 749 Kč může mít kde kdo to co já vyhrál. Ani nevím jestli tam půjdu, přeci jen, z Opavy do Příbrami, to je trošku z ruky, (https://maps.google.cz/maps?saddr=Opava ... mra=ls&z=8), jen na to, abych se 30 minut prohnal ve Ferrari, jo, zážitek asi na celý život, ale 1500 dám za cestu tam a zpátky, ne-li více, + čas, celý den na to, to vyjde laciněji, když si to koupím někde na Moravě na Slevomatu. TEď tam mají za 799 Carreru v Ostravě. Tak nevím, kdyby dali aspoň hodinu..
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Hele, Radoši, přijeď teď na sraz, do Příbrami si jen odskočíš.
V tomhle se byl projet Pavly brácha, fanoušek Ferrari jaxsfiň a byl z toho trochu zklamanej, protože vedle na dráze byla letadla, takže jezdil jenom rovně a pak nadával na zpátečku, žádná šaltpáka, zmáčkne se tlačítko.. ale prej to jede, o tom žádná
A pak jsme probírali s mafijánem akci u nás na zahradě, to je kousek od Příbrami, spojenou s návštěvou středověké krčmy v Písku a výletem (Orlík, Zvíkov), jestli má Tvůj voucher platnost do léta, počkej, nespěchej...
V tomhle se byl projet Pavly brácha, fanoušek Ferrari jaxsfiň a byl z toho trochu zklamanej, protože vedle na dráze byla letadla, takže jezdil jenom rovně a pak nadával na zpátečku, žádná šaltpáka, zmáčkne se tlačítko.. ale prej to jede, o tom žádná
A pak jsme probírali s mafijánem akci u nás na zahradě, to je kousek od Příbrami, spojenou s návštěvou středověké krčmy v Písku a výletem (Orlík, Zvíkov), jestli má Tvůj voucher platnost do léta, počkej, nespěchej...
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Nechci zakladat nove tema tak to hodim zde:
Chci jet s dětma do Prahy do Aquapalace a ať maji zažitek pojedeme vlakem,prosba na Pražske kolegy,jak se dostanu z Hlavniho nadraži do Aqupalace.Děkuji za info
Jsem linej lozit po internetu a hledat si to
Chci jet s dětma do Prahy do Aquapalace a ať maji zažitek pojedeme vlakem,prosba na Pražske kolegy,jak se dostanu z Hlavniho nadraži do Aqupalace.Děkuji za info
Jsem linej lozit po internetu a hledat si to
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
- vasekpetr1
IDOS je všemocný, ale nevím, kdy tam chceš jet. Ale jako určení přestupu ti to snad bude stačit. Klikni si u spojení vpravo dole na mapu.
P.S. nésu pražák, třeba kluci odtama mají lepší spoje...
P.S. nésu pražák, třeba kluci odtama mají lepší spoje...
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 17 říj 2013, 20:48, celkem upraveno 1 x.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aquapark je v Čestlicích, ne?
Pokud jo, tak to se budeš z Hlaváku dostávat horko těžko. Protože to už neni Praha.
Pokud jo, tak to se budeš z Hlaváku dostávat horko těžko. Protože to už neni Praha.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Ze stránek Aquapalace:
Nejrychlejším spojením je autobus číslo 328 z metra "C" Opatov do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace (jízdní doba cca 7 minut)
Dále je možno použít:
Autobus číslo 325ze zastávky Nádraží Uhříněves do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace (jízdní doba cca 20 minut, jezdí jen v pracovní dny)
Autobus číslo 385 z metra „C“ - Opatov do zastávky Čestlice, V Oblouku (jízdní doba cca 15 minut)
Autobus číslo 363 a noční spoj 605 ze stanice metra "C" Háje do zastávky Čestlice, V Oblouku (jízdní doba cca 20 minut).
Takže osobně bych to z Hlaváku viděl bez přestupu metrem na Opatov a pak busem 328 nebo 385.
Ještě jsem našel že jezdí z Opatova nějaký Aquabus zdarma viz zde jen na ten by bylo potřeba koupit vstupenky dopředu v e-shopu, aby se jím dalo jet. A jak jsem pohledal tak celodenní akčnívstupenky za cenu tříhodinových jdou koupit jen přímo na pokladně. Takže bych to stejně viděl na tu 328 nebo 385.
Nejrychlejším spojením je autobus číslo 328 z metra "C" Opatov do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace (jízdní doba cca 7 minut)
Dále je možno použít:
Autobus číslo 325ze zastávky Nádraží Uhříněves do zastávky Čestlice, Kika-Aquapalace (jízdní doba cca 20 minut, jezdí jen v pracovní dny)
Autobus číslo 385 z metra „C“ - Opatov do zastávky Čestlice, V Oblouku (jízdní doba cca 15 minut)
Autobus číslo 363 a noční spoj 605 ze stanice metra "C" Háje do zastávky Čestlice, V Oblouku (jízdní doba cca 20 minut).
Takže osobně bych to z Hlaváku viděl bez přestupu metrem na Opatov a pak busem 328 nebo 385.
Ještě jsem našel že jezdí z Opatova nějaký Aquabus zdarma viz zde jen na ten by bylo potřeba koupit vstupenky dopředu v e-shopu, aby se jím dalo jet. A jak jsem pohledal tak celodenní akčnívstupenky za cenu tříhodinových jdou koupit jen přímo na pokladně. Takže bych to stejně viděl na tu 328 nebo 385.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
+ nějakej VW k tomu
+ nějakej VW k tomu
- bigasi
- Kontaktovat uživatele:
Pánové nutně potřebuju někoho z diagnostikou v okolí MB, ME, PHA, Nymburk nebo Brandejs.. Při jízdě se rozsvítí diagnostika a auto jde do "nouzáku" (prostě nejede) a i když kontrolka nesvítí nejede tak jak jelo předtím... jedná se o 2,0DI
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých
- vasekpetr1
Seznam lidí s diagnostikou v sekci Diagnostika - kdo vše ji má na fóru? nepomůže?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
-
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
už to došlo i na slovensko jo? ty jo
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw