Taak, dneska měla ta moje pořádnou "šichtu".
Nafasovali jsme vozík (ač může být rodinné auto sebelépe vybavené, tak bez tažného zařízení ten vozík normálně nepotáhne, tak jsem byl rád, že alespoň v tomto ohledu je moje auto lepší, než vymakané Mitsubishi Grandis
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
) a jeli s ním pro hnůj, různé cihly apod + mezitím pojezdili do obchodů. Vlastně už od rána. Jako odměnu dostala krásnou koupel u kolegy se Zafirou a nakonec jsme se odreagovali krátkou večerní, ale za to naprosto skvělou, projížďkou se známým s Vectrou.
Btw: s vozíkem jsem neměl vůbec šanci nějak couvat. I když to bylo napoprvé, tak to byla katastrova a buď to musel odjet "služebně zkušenější" nebo jsme si vozík odpojili a těch pár metrů dotlačili
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
Také jsem objevil naprosto parádní místo pro umístění telefonu (či navigace) pro navigování, dokonce bez použití jakéhokoliv držáku. Stačí obyčejná gumová podložka do auta co se dá sehnat okolo 40 kč v obchodech, umístit ji před displej a na něj položit boční hranu telefonu a záda opřít o to "stínidlo" displeje (hodiny mi ukazuje mobil, teplota mě nezajímá a rádio obvykle také ne). Telefon tam skvěle drží zatáčka nezatáčka. Přihodím nějaké fotky do
mého tématu až je udělám.
Velice jsem byl šťastný, když jsem včera cestou na noční LANku objevil kolegu, viz
zde.
Prostě lepší den jsem si snad ani nemohl přát.
Edit: zapomněl jsem zmínit, že jsou konečně vyměněné rozvodové řemeny
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ještě čeká výměna oleje a věcí s ním spojené. Více se rozepíšu v mém tématu.