OPC-zadní křídlo
OPC-zadní křídlo
Mám možnost nechat udělat kopie tohoto kříla z laminátu.(přesné a kvalitní) Jenže je problém -není z čeho vzít formu. Proto zjišťuju kolik z vás by ho chtělo. Koupím ten originál a nechám z něj udělat formu. Ale pokud o něj bude zájem. Prodával bych ty kopie za cenu do dvou tisíc. cca 1700.- Ale vše až podle zájmu. Nebo kdyby ho tady někdo měl a mohl by ho za úplatu půjčit,bylo by to snadnější. Vráceno by bylo v pořádku samozřejmě. Dal bych případně i zálohu na to půjčené.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jo asi sem mimo, já to nesleduju, ale mam pocit že bylo za 1800Zigi píše:Si trosku mimo,na Carbonii ho maj za 2800Kc!Vojta píše:na carbonii maj kopie za 1800, originál bych si na auto dal, kopii ne
Jinak za tech 1700Kc bych ho bral taky
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
koupím v německu originál a bude. Ono dělat kopie z kopii nebude to pravé ořechové... Však až se to z těch kopii zaplatí někdo ten orig.koupí. Třeba Manli? Bude tam zajimavá cena tak se po něm zapráší. Já bych si ho nechal na naší astřenku,ale kdo ví kdy to od starejch dostanu a pak možná si do té doby koupím svou CARAVAN. I když se mi dvakrát ten kombajn nelíbí. Ke dvěma dětem je ale nezbytný. To jsem se rozepsal co? Křídlo OPC bude a přes to nejede vlak!
ASTRA LA VISTA
já to origo vemuCOBEIN píše:koupím v německu originál a bude. Ono dělat kopie z kopii nebude to pravé ořechové... Však až se to z těch kopii zaplatí někdo ten orig.koupí. Třeba Manli? Bude tam zajimavá cena tak se po něm zapráší. Já bych si ho nechal na naší astřenku,ale kdo ví kdy to od starejch dostanu a pak možná si do té doby koupím svou CARAVAN. I když se mi dvakrát ten kombajn nelíbí. Ke dvěma dětem je ale nezbytný. To jsem se rozepsal co? Křídlo OPC bude a přes to nejede vlak!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No ty na to taky mas, kdyz mas misto manzelky a pritelkyne jen autoVojta píše:na carbonii maj kopie za 1800, originál bych si na auto dal, kopii ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele: