Zamlžování oken - úprava servomotorku str. 24

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 11 pro 2006, 20:37

:D :D :D

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: achjo..

Příspěvek od Vojta » 11 pro 2006, 22:38

Koumi.x píše: Mám ulomenou levou "packu" u přihrádky, takže musim mít odpojený vnitřní světýlko, který by jinak pořád svítilo.
oprava 180 korun
Koumi.x píše: Svítí mi kontrolka airbacku (na to nemám čas, takže s tím jezdím už několik měsíců)
seš blázen jezdit bez airbagů
Koumi.x píše: Klapka vnitřní cirkulace (to jsem sfoukl naštěstí rychle)
to je dobře
Koumi.x píše: A teď jsem si ale zas všiml klepání v motoru. Takové ostré, jakoby kovové,ale né moc hlasité. Zatím jen občas. S tim budu muset taky něco dělat.
určitě to má 64000?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 11 pro 2006, 22:51

no já jsem zatím nic neodpojoval prostě jsem koukal až se klapka otevře pro přívod vzduchu a nešahám na to...a okýnka se mi vůbec nemlží! ani zadní ani boční! prostě si to chce trochu pohrát s foukátky!(už se to tu psalo) jinak si začínám všímat že si tu čímdál více lidí stěžuje na ťukání čehosi v motoru! mě to udělá občas! mechnik mi řekl že to prý 16V dělají tak nevím! :roll:
Jinak jak vidím s tou klapkou aby fungovala si nikdo neví rady! :( ani když se pořídí nová jak vidím... :!:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 pro 2006, 09:52

Pratele, dnes jsem opet rozdelal kastlik a koukam na klapku, ze to bylo nastaveny tak, kdyz necham zapnutou vnitrni cirkulaci tak se otevrela a naopak, takze asi nejsem sam kdo mel prehozenou funkci tlacitka. Tak jsem pockal az se na 5-pokus otevre a odpojil kabel a mam to vyreseny, sice se budu muset vyhybat smradlavym autum, ale aspon se svyho kocaru uvidim ven 8)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 pro 2006, 10:05

Zigi píše:To Milosh:Smradlavym autum?Tzn naftakum :lol: :lol:
vidis, to me nenapadlo, ale to by clovek musel jezdit lesem, kde nic nejezdi :lol: Ale jsem rad, ze nemusim za beno platit vic nez za naftu :lol:
Dost OT.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 12 pro 2006, 10:06

Zigi píše:To Milosh:Smradlavym autum?Tzn naftakum :lol: :lol:
+ dvoutaktům. :wink:
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 12 pro 2006, 10:21

Koukam další z uživatelů co má motorek odpojený

Happy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Happy » 12 pro 2006, 10:22

Melodi_boy píše:Koukam další z uživatelů co má motorek odpojený
a teď pro změnu jeden, kterej ho má zapojený a nemlží (jen občas). :D
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 12 pro 2006, 12:53

milosh píše:Pratele, dnes jsem opet rozdelal kastlik a koukam na klapku, ze to bylo nastaveny tak, kdyz necham zapnutou vnitrni cirkulaci tak se otevrela a naopak, takze asi nejsem sam kdo mel prehozenou funkci tlacitka. Tak jsem pockal az se na 5-pokus otevre a odpojil kabel a mam to vyreseny, sice se budu muset vyhybat smradlavym autum, ale aspon se svyho kocaru uvidim ven 8)
klapku když otevřeš a odpojíš tak se stejně zachvíli zavře sama nebo aspoň přivře

vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 » 12 pro 2006, 14:13

Ale ale Vojto! Motorek klapky má v sobě šnekový převod na hřídel, takže pokud jej elektricky odpojíš a necháš na klapce připojené táhlo, tak nemůže být síly, která by klapku zavřela.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 12 pro 2006, 14:39

vasekpetr1 píše:Ale ale Vojto! Motorek klapky má v sobě šnekový převod na hřídel, takže pokud jej elektricky odpojíš a necháš na klapce připojené táhlo, tak nemůže být síly, která by klapku zavřela.
ale ale, tak to s tim asi hejbou myši, ve starý astře se mi ta klapka dycky zavřela nebo přivřela když sem měl odpojený napájení motůrku

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 12 pro 2006, 18:11

Ahoj kluci....koukam ze uz je tady hodne pismenek na toto tema....jen vam napisu jak jsem si pomohl ja......uz jsem tady psal a to co jsem zazil druhy den rano nemelo obdoby....zamlzilo se mi zpetne zrcatko i pruhledny kryt na budikach :lol: to vse po zapnuti tepleho vzduchu na cerstve oskrabane okno....dostal jsem radu vyndat pilovy filtr. Udelal jsem tak a po mlze neni ani stopy...mam ho venku a na jare koupim novy tek neni potreba...treba to nekomu pomuze v rozhodovani kterou variantu zvolit ... Hodne zdaru..Ahoj

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 pro 2006, 20:31

Vojto, mas recht, asi se mi zavrela bo sem jel z prace zase celej zamlzenej, asi ten "kloboucek" oddelam celej :lol:
Zitra mam dovcu, teda ne kvuli ty klapce, ale budu nad tim dumat jak to poresit aby zustala otevrena naporad.

Vyndavat pylovej filtr, no nevim nevim? Asi to nejakej vyznam ma, ho tam mit, ne? :roll:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 12 pro 2006, 20:46

Milhi píše:Ahoj kluci....koukam ze uz je tady hodne pismenek na toto tema....jen vam napisu jak jsem si pomohl ja......uz jsem tady psal a to co jsem zazil druhy den rano nemelo obdoby....zamlzilo se mi zpetne zrcatko i pruhledny kryt na budikach :lol: to vse po zapnuti tepleho vzduchu na cerstve oskrabane okno....dostal jsem radu vyndat pilovy filtr. Udelal jsem tak a po mlze neni ani stopy...mam ho venku a na jare koupim novy tek neni potreba...treba to nekomu pomuze v rozhodovani kterou variantu zvolit ... Hodne zdaru..Ahoj
no,u me je to naopak.Ja ho tam take nemam,ale mlzi se to dost :roll:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 12 pro 2006, 20:52

Zavrena klapka je celej problem, at ma clovek filtr nebo ne, rekl bych.

Odpovědět