Ja koupil mamce darek a ted jsem bez penez a cekam na vyplatu jako na zazrak.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Ja az 14-tyho. Jeste ze mam aspon v nadrzi naftu, jinak bych nemohl do prace.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Ja jsem 50 haliru v plusu. Ja plnou moc neberu, protoze me to prijde, ze to moc zere.
Nezda se ti, ze to pak vic zere? Me prijde kdyz mam plnou ze se ta nafta rychlejc straci.
Krasny, kde jsou ty casy kdy jsem najel na plnou 700 km? Mozna to je tim, ze uz se neloudam.
Tak jsem sobe a tatovi koupil darek k Vanocum .
Ledky do pristrojovky, pal. pc apod. do Astry
10ks modre barvy a 4ks bile barvy = cena celkem 280kč
Pro ty co znají, je to ten druh vyměnitelných ledek do původních patic
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No snad s tím budeš mít lepší zkušenost než já. Mě začala jedna problikávat tak jsem ji přepájel. Udělala to i druhá a tak jsem ji přepájel taky,ale pak zas a tak jsem se nas.al a vyhodil je... A je pokoj....
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
R.A.Y. píše:No snad s tím budeš mít lepší zkušenost než já. Mě začala jedna problikávat tak jsem ji přepájel. Udělala to i druhá a tak jsem ji přepájel taky,ale pak zas a tak jsem se nas.al a vyhodil je... A je pokoj....
No tak to byla chyba u Tebe . Jsme tam před 4 měsíci dávali obyčejné modré žárovky ( svítí trochu do zelena ) a bez problému. Navíc pokud si měnil někdy parkovačky, tak tyto vyměnitelné ledky mejí naprosto stejný princip, takže nic neletuješ
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Co pak já vim , hlavně že to svítí tak jak se mi to líbí
No ale já tam dával LEDky o průměru 8 mm takže mrdač.a jak prase. Jestli podsvícení tak už jen plasmu... Příště bych se na to už vy... nestojí to za to. A navíc to ve dne nešlo vidět..
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Ve dne nevidim ani normalni podsvetleni budiku... Není 8mm nějak moc veliká žárovička???