![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
tadáá
![Obrázek](http://www.prestavba-lpg.cz/data/prestavena-vozidla/bmw/3.jpg)
prosím , co jsi použil na ty světla? sprej nebo folie? DěkujiVidlacek píše:Tak jsem provedl první lehkou úpravu na Zafě - vždy se mi líbily zadní kouřový světla na VeBe, tak jsem v podobném stylu upravil světla na Zafiře...a takhle to dopadlo:
Já měl BRC ještě na starší astře F, najel jsem na ní než jsem ji prodal 328000 km, z toho 280000 na LPG. Takže jsem šel zase do BRC. Systém mám nyní seqent 24, najeto za 3,5 roku 74000 a naprostá spokojenost. Za celých 74 tkm průměrná spotřeba 8.7 plynu.V zimě akorát delší dobu trvá než se přepne - než nahřeje na 40 °C, takže tak max. 3 km.Vidlacek píše:Taky mi byl doporučovanej jako jeden z nejlepších a já mám ještě tu výhodu, že ho mám kousek od baráku. Dlouho sem přemýšlel komu svěřím přestavbu, protože když sem viděl některý prasácký přestavby, tak takovejm řezníkům bych Zafu do ruk nesvěřil:-). A radši sem i nějakou tu korunu připlatil a nechal tam dat to BRC. A jak seš ty spokojenej s tímhle systémem. Já ho mám moc krátkou dobu na to abych dělal nějaký závěry a hlavně mě zajímá jak to bude jezdit v zimě - to bude teprve ta opravdová zkouška
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |