ZAFIRA EDITION
- kabrioletak
Re: ZAFIRA EDITION
Ty voe,to je jakobych mluvil s tatarama Martasek zřejmě nepochopil o co mě jde a ty asi taktéž ne No nic,neřešit radši
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Reklama
Tak sem přidávám další kousek:-)
Před 14. dny jsem dovezl z Německa Zafiru mému Taťkovi, který když se svezl v té moji tak po ní taky zatoužil:-)
Takže stručný popis:
- motor 1,8/92 kW
- r.v. 2003
- 4x. el. okna
- 10x airbag
- ABS + ESP
- digi klima
- zrcátko s automatikcým zatmavením
- termoreflexní čelní sklo
- rádio CDR 500 s palubním počítačem
- tempomat
- 2x elektrické střešní okno (tohle Taťkovi opravdu hoooodně závidím, mám na ně slabost a když jsem ji vezl z Mnichova tak jsem si s těma oknama musel pořád hrát )
Jinak auto je po prvním majiteli s kompletní serviskou a v perfektní stavu. Jediné co mě na něm trošku vadí je sportovní převodovka díky které se motor na dálnici docela hodně točí a v autě je větší hluk, na to sem ze svoji Zafiry nebyl zvyklej.
Před 14. dny jsem dovezl z Německa Zafiru mému Taťkovi, který když se svezl v té moji tak po ní taky zatoužil:-)
Takže stručný popis:
- motor 1,8/92 kW
- r.v. 2003
- 4x. el. okna
- 10x airbag
- ABS + ESP
- digi klima
- zrcátko s automatikcým zatmavením
- termoreflexní čelní sklo
- rádio CDR 500 s palubním počítačem
- tempomat
- 2x elektrické střešní okno (tohle Taťkovi opravdu hoooodně závidím, mám na ně slabost a když jsem ji vezl z Mnichova tak jsem si s těma oknama musel pořád hrát )
Jinak auto je po prvním majiteli s kompletní serviskou a v perfektní stavu. Jediné co mě na něm trošku vadí je sportovní převodovka díky které se motor na dálnici docela hodně točí a v autě je větší hluk, na to sem ze svoji Zafiry nebyl zvyklej.
Opel Zafira Design Edition 1,8/92 kW + Škoda Octavia III Combi 2,0 TDI/110 kW + Caravan Hobby Excellent 470 UF
...další foto
Opel Zafira Design Edition 1,8/92 kW + Škoda Octavia III Combi 2,0 TDI/110 kW + Caravan Hobby Excellent 470 UF
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Hele, nepřeháníš trochu, s těma krasavcema ???
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle vypadá skutečně parádně . Kolik to má mít najeto?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Super zafa.Tie stresno okna ticho zavidim
má najeto poctivých (a hlavně německých:-D) 118 tisíc km a ty okna sou fakt super, hned bych je dal do svojí Zafiry...asi si budu muset častějc pučovat taťkovo auto
Ty jo druhá taková krásná v rodině Sem netušil že Zafiry měli dvě střešní okna a najednou hned dvě po sobě v klubu..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
to já zjistil na dovolené v roce 2008 na Rozkoši, ale pak jsem zjistil, že za to se platila pěkná pálka, tak jich je tak málo
akorát jsem myslel, že když máš svojí s OPC paketem, tak jsem předpokládal i sportovní převodovku MG4 (označení je na štítku pod kapotou)
akorát jsem myslel, že když máš svojí s OPC paketem, tak jsem předpokládal i sportovní převodovku MG4 (označení je na štítku pod kapotou)
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
jj taky sem myslel, že budu mít tu sportovní převodovku, ale podle výpisu z VIN co mi poslal Mike.S mám M79 a popravdě sem docela rád, auto má dobrou dynamiku a motor není tak hlučnej, ale spotřeba je srovnatelná, což mě docel udivuje. Ta sportovní převodovka je možná jen trošec lepší při rozjezdech. Docela by mě zajímalo jestli se do všech Zafir Edition dávaly tyhle převodovky nebo jestli sem originál .
Ty okna jsem opravdu moc často neviděl a když už je mělo nějaký auto tak mělo manuální klimu, takže když sem našel tenhle kousek tak se neváhal a hned sem po něm skočil...a vyplatilo se:-)
Ty okna jsem opravdu moc často neviděl a když už je mělo nějaký auto tak mělo manuální klimu, takže když sem našel tenhle kousek tak se neváhal a hned sem po něm skočil...a vyplatilo se:-)
Tak jsem provedl první lehkou úpravu na Zafě - vždy se mi líbily zadní kouřový světla na VeBe, tak jsem v podobném stylu upravil světla na Zafiře...a takhle to dopadlo:
Naposledy upravil(a) Vidlacek dne 01 led 2013, 17:55, celkem upraveno 1 x.
Asi by to chtělo fotku z větší dálky..
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
Tak jsem konečně udělal pár novejch fotek světel, snad to bude lepší
Konečně jsem našel trochu času abych sem vložil pár novinek k Zafiře a tou největší je asi montáž LPG, dlouho jsem zvažoval jestli do toho mám či nemám jít, ale když jsem viděl jak rostou ceny benzínu, tak jsem se konečně rozhoupal a taky se mi podařilo prodat moji Tigru, takže ta mi vlastně celou přestavbu zaplatila a urychlila rozhodovani . Rozhodl sem se pro systém BRC s přívstřikem benzínu. LPG mám namontovaný už asi 4 měsíce a najezdil jsem od té doby nějakých 3000 km a zatím maximální spokojenost. Spotřeba kolem 9l a výkon šel jen nepatrně dolů - je to znát hlavně při plně naloženým autě v kopcích, jinak to je téměř neznatelný rozdíl oproti benzínu. Zjistil jsem, že na výkon má vliv i nekvalitní plyn - hůř to jede a víc to žere. Jinak při cenách plynu tady u nás 15,90 za litr je to příjemnej rozdíl.
Z dalších úprav proběhlo jen lakování brzdových třmenů a seřízení řazení na řadícím táhlu - řazení je přesnější a kvalty jdou řadit krásně z lehka. Jinak za víc jak rok co mám Zafu nebylo potřeba nic opravovat ani měnit, takže velká spokojenost. Ještě přikládám pár fotek - chlapík co mi instaloval LPG vše krásně schoval a jsou vidět jen vstřikovače, nádrž je klasika místo rezervy a jelikož jsem auto kupoval už bez rezervy jen s opravnou sadou, tak sebou ani nemusím vozit rezervu v kufru. Kdyby někdo přemýšlel o instalaci LPG a byl z okolí tak můžu poslat kontakt na člověka co mi vše montoval - rozhodně doporučuju.
Z dalších úprav proběhlo jen lakování brzdových třmenů a seřízení řazení na řadícím táhlu - řazení je přesnější a kvalty jdou řadit krásně z lehka. Jinak za víc jak rok co mám Zafu nebylo potřeba nic opravovat ani měnit, takže velká spokojenost. Ještě přikládám pár fotek - chlapík co mi instaloval LPG vše krásně schoval a jsou vidět jen vstřikovače, nádrž je klasika místo rezervy a jelikož jsem auto kupoval už bez rezervy jen s opravnou sadou, tak sebou ani nemusím vozit rezervu v kufru. Kdyby někdo přemýšlel o instalaci LPG a byl z okolí tak můžu poslat kontakt na člověka co mi vše montoval - rozhodně doporučuju.
...a ještě pár novějších fotek Zafi