jelikož mi nákej ...přirození vylámal zámek ale do auta se naštěstí nedostal musim si dát v servisu vyměnit zámen nebo kliku ale radši bych byl mít kliku bez zámku stejně ho nepoužívám nevíte jestli pasuje klika ze zadních dveří od oka mi přijde stejná ?
Je to možné, ale určitě se nějaký háček v tom najde
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ja sem je mel vsechny venku a myslim si ze by nemel byt problem az do te doby kdy se ti rozladi DO a pak by me zajimalo jak se tam dostanes.A musi se nechat ze staci vymenit nekdy jen baterku a je to.Dop vc.zamku
Doktor Br. píše:Ja sem je mel vsechny venku a myslim si ze by nemel byt problem az do te doby kdy se ti rozladi DO a pak by me zajimalo jak se tam dostanes.A musi se nechat ze staci vymenit nekdy jen baterku a je to.Dop vc.zamku
pres kufr to jde taky
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Doktor Br. píše:Ja sem je mel vsechny venku a myslim si ze by nemel byt problem az do te doby kdy se ti rozladi DO a pak by me zajimalo jak se tam dostanes.A musi se nechat ze staci vymenit nekdy jen baterku a je to.Dop vc.zamku
Charlie píše:Já nemám zase klíč od žádnýho zámku na autě, jen od spínačky, ta byla zřejmě ještě v německu měněná, takže se do auta taky bez dálky nedostanu.
tak sem to mel taky, ale uz to mam v cajku, no levny to nebylo