Osvětlení
- Reklama
Re: Osvětlení
Bezvadný, moc děkuju. V sobotu na to vlítnu a dám vědět, jak jsem dopadl.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale je zajímavé, že mu svítí normálně budíky.. nemáš to nějak jinak zapojené třeba předchozím majitelem? (nemáš jiné podsvětlení, nebo přímo ciferníky, třeba plazmové?)jinak na tu samou pojistku by ti nemělo svítit ani osvětlení spz . ale je to pojistka nvm číslo -nejsem teď doma a nechce se mi to na netu hledat, ale je v horní řadě z pravé strany cca 6-tá? je to 7.5a pojistka - je tam jen jedna..
Tak jasně že to nemusí být ono, jen možnost co vyzkoušet s nejnižšími náklady a námahou
Mobil : 602318645
Tak pojistky jsou zkontrolovány a vše se zdá být v pořádku. Na žárovičku jsem se nedostal, ale stejně nemám náhradní. Zítra jí zkusím vyměnit. Co se toho MIDu týká, nemohl někde vzadu vypadnout káblík? Co jsem koukal, celej středovej panel je na 2 šroubkách dole u popelníku přichycen. Jiný jsem nenašel
-
- Kontaktovat uživatele:
u midu kdyby ti vypadl káblík, tak ti ani nic neukazuje... jinak u toho ovládání rychlosti ventilátoru - ten knoflík je tam jen nasunutý, ale drží fakt dobře.. musíš se řídit heslem co nejde silou, jde ještě větší... nebo aspoň v tomto případě..
a ještě zkus vyměnit - né zkontrolovat, ale vyměnit (třeba za jinčí z pojistkovky) pojistku číslo 18 (7.5 a)ona ta potvora se někdy tváří že je v pohodě, ale je přerušená.. ještě mě napadlo že místo výměny ji můžeš zkusit přeměřit multimetrem - pokud jej doma máš...
a pokud bude žárovka i pojistka v pohodě, pak tě čeká rozebrání a zjišťování závady proč to nesvití a v čem je problém...
a ještě zkus vyměnit - né zkontrolovat, ale vyměnit (třeba za jinčí z pojistkovky) pojistku číslo 18 (7.5 a)ona ta potvora se někdy tváří že je v pohodě, ale je přerušená.. ještě mě napadlo že místo výměny ji můžeš zkusit přeměřit multimetrem - pokud jej doma máš...
a pokud bude žárovka i pojistka v pohodě, pak tě čeká rozebrání a zjišťování závady proč to nesvití a v čem je problém...
Zdravim, já mám stejnej problém. Jen se mi to liší v tom, že když na středový panel párkrát ze strany bouchnu, tak se středový panel rozsvítí. Musim to ale opakovat pokaždý, když vypnu motor a znovu rozsvítím světla.
Navíc když jsem to teď minulý týden praktikoval, tak se mi přístrojovka sice rozsvítila ale zároveň mi začlo něco bzučet (jak kompresor) za středovym panelem (někde v oblasti radiatoru). Bzučí to pořad hned jak otočím klíčkem i když středový panel svítí nebo nesvítí. Nevíte co by to mohlo být?
Navíc když jsem to teď minulý týden praktikoval, tak se mi přístrojovka sice rozsvítila ale zároveň mi začlo něco bzučet (jak kompresor) za středovym panelem (někde v oblasti radiatoru). Bzučí to pořad hned jak otočím klíčkem i když středový panel svítí nebo nesvítí. Nevíte co by to mohlo být?
Astřička G, 1.6 16V Sport r.v. 2000 X16XEL 3 dv. https://www.astra-g.cz/gallery.php?akce= ... ia_id=2167
Taky mi přestal svítit středový panel. Dle rady jsem vytáhl to prostřední kolečko ovládání rychlosti ventilátoru, ale žádná žárovka tam není. Nevím tedy, kde ji hledat. Prosím poraďte. Astra 1,7 Dti r.v. 2004. A ten knoflík není nasazen v kříží, ale v takové" hvězdici". dousa
- vasekpetr1
dousa: vytáhnout rádio, sundat kryt středového panelu, vyjmout ovladač topení a klimatizace - zezadu jsou na tišťáku zapojené dvě (nebo 3) žárovečky s paticí, a ty pomocí špicových kleštiček vyměníš. Demontáž panelu je zde detailně popsána a znázorněna ve vláknu o výměně žárovek v podsvícení.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)