COUPÉ

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 21 bře 2006, 19:20

dominus-et-deus píše:Ten OPC nárazník maj v Benettcars v Mratíně u Prahy
uz vim kde to je.. nekolikrat uz jsem tam byl, pro neco na corsu a zadni dvere na omegu.. byl jsem tam docela spokojeny :)
Z22SE

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 bře 2006, 19:37

win píše:oki thx za vysvetleni, uz to chapu i ja :) cili chci li automatickou regulaci, musim si ji udelat sam (dle navodu). Astry s xenonama z vyroby tedy timto "zarizenim" disponuji.. >je mozne nekde v bazaru/vrakovisti sehnat

jo uz jen posledni vec, xenony v podani astry = svetla potkavaci (nikoliv i dalkova -> bi-xenony) hhh sem si odpovedel sam asi ze? :D
přesně tak, astry co maj xenony od výroby maj ten šajsdrek co popisuju v návodu

bixenony se do astry nemontovaly
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 21 bře 2006, 20:33

cheche to je peeknounky... :) ja mam taky kousek coupe na autiku hihi :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

dominus-et-deus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 21 bře 2006, 21:51

myslím, že tam budou mít vše...kromě těch mlhovek. Taky jsem o tom nárazníku přemýšlel,ale mám tam cupé předek, tak jsem od toho upustil. Myslím, že tam seženeš vše. a nejpodstatnější je stejně ten nárazník- ostatní si časem seženeš :D Jsem rád, že někdo bude mít radost - je škoda tam OPC nechat :)
2.0 16V

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 21 bře 2006, 22:19

a jak to je s prelakovanim? nemam stim zadne zkusenosti... :)

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 21 bře 2006, 22:23

omg to sem ja.. sem se zas zapomnel prihlasit:)
Z22SE

Princ William

Příspěvek od Princ William » 22 bře 2006, 09:56

prelakujes a hotovo to ti musi rict barvicka :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Princ William

Příspěvek od Princ William » 22 bře 2006, 10:03

jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti :arrow: budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... :!: stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam :!: :twisted: :twisted:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 22 bře 2006, 10:25

jarda píše:jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti :arrow: budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... :!: stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam :!: :twisted: :twisted:
moje řeč, a největší sranda je že já s orig. xenonama s manuální regulací budu mít na STK větší problém než ten kdo má angelsy uplně bez štelování

Princ William

Příspěvek od Princ William » 22 bře 2006, 10:26

klubo píše:
jarda píše:jinak jak tu ctu. tak automaticka regulace sklonu je fajn ale myslim ze WIN psal ze chce angel eyesy. ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim. proste to nasteluju manualne na jednu polohu (poznam jestli mi budou blikat proti :arrow: budu stelovat) jinak az si to nalozim tak at se pose... :!: stejne s nakladem jezdim jednou za uherskej rok a v noci za 2 uhersky roky. chtel bych videt nekoho kdo ma elektricke serizovani s potenciometrem a prepina si sklon. ja to nedelam :!: :twisted: :twisted:
moje řeč, a největší sranda je že já s orig. xenonama s manuální regulací budu mít na STK větší problém než ten kdo má angelsy uplně bez štelování
asi tak nak :!:

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 22 bře 2006, 13:34

jen abych to uvedl na pravou miru..: nejprve sem pocital stim, ze tam ty xenony dam.. ale ejhle, kdyz sem se po nich poptaval, tak 50 tisic bych do toho rozhodne nedal.. pak jsem objevil angeleyesy > za rozumny penize, navic se mi libi :)

pak prisel klubo stim, ze ty svoje (puvodni, astra) sehnal za patnact tisic.. to jsem o nich zas zacal uvazovat :idea: -> pak prisel problem v podani automaticky regulace a ostrikovacu; u angeleyesu zas regulace neni zadna..
jarda píše:ja mam angel eyesy a ty maj manualni nastaveni nelze motory tak sklon vubec neresim.
btw nak se mi to nezda.. ze u nich v baleni neni motorek k nastavovani mi nepride zvlastni, ale ze by tam na to nebyla zdirka se mi nezda >proste to sundat z tech starych svetlometu a ten motorek nasadit na ty nove...
takhle jsme to alespon menil na corse, u astry si to nedokazu predstavit, rozdelane jsem je nikdy nemel.. jinak moc dik za tvuj prispevek - fotky.. presne tyhle v cerny bych dystak poridil.. :P
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 22 bře 2006, 15:34

tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst.... :P

Obrázek

to znamená že muj coupe nárazník + mlhofky sou na prodej 8)

Jinak sem se ptal i na xenony a prej komplet 16000....

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 22 bře 2006, 15:38

klubo píše:tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst.... :P

tak to je narez! :!: kolik za nej chteli? bych tam este dnes sjel.... mam to kousek

win
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od win » 22 bře 2006, 15:38

to byl ja :roll:
Z22SE

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 22 bře 2006, 15:40

Anonymous píše:
klubo píše:tak sem dneska jel do prahy tak řikám stavim se v bennetcarsu....a to sem neměl dělat bo sem se mezi řečí zeptal na ten přední OPC nárazník, prej maj 3 a že mi je ukážou, no tak sem se šel podivat a to byla druhá chyba bo sem si prostě jeden musel odvýst.... :P

tak to je narez! :!: kolik za nej chteli? bych tam este dnes sjel.... mam to kousek
4000 ale nejdříf chtěl pět a strašně se cukal...tak kdyžtak řekni že si ho tam dneska znamej koupil za 4000 když bude dělat píču.... maj tam ještě 2 v ty samý stříbrný

Odpovědět