Blbost.... Po 3 1/2 roku na Géčku jsem nezjistil, že by se něco s gumama stalo a na Fku jsem je měl 3 roky a taky v pohodě.Vojta píše:nejen folii ale kurví to i okení gumy, jeto hnus a eště na hovno
Ofuky versus fólie
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
Sadu 4 ofuků mám zatím nevybalenou doma, v úterý dávám auto na fólie a pak je tam buď dám nebo nedám.
Nikdy jsem je neměl a vždycky jsem záviděl kámošovi, že může kdykoliv v dešti nechat pootevřený okno aniž by mu tam pršelo - mohl v pohodě odvětrávat smrad z cigaret a navíc neměl zamlžený okna.
No uvidíme.
Víc strachu mám z těch fólií, snad mi v těch dveřích něco nedokurvěj až budou vyndávat ven okna.
Takovýhle zásahy do auta v origo stavu mám nejradši, něco dáš udělat a když si to přivezeš ze servisu, nestačíš čumět, že je poškrábanej lak, že okna už nepasujou jak by měli apod.
Nikdy jsem je neměl a vždycky jsem záviděl kámošovi, že může kdykoliv v dešti nechat pootevřený okno aniž by mu tam pršelo - mohl v pohodě odvětrávat smrad z cigaret a navíc neměl zamlžený okna.
No uvidíme.
Víc strachu mám z těch fólií, snad mi v těch dveřích něco nedokurvěj až budou vyndávat ven okna.
Takovýhle zásahy do auta v origo stavu mám nejradši, něco dáš udělat a když si to přivezeš ze servisu, nestačíš čumět, že je poškrábanej lak, že okna už nepasujou jak by měli apod.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Když je hnusně, tak pokud nemusím, tak nejedu, taky řešení bez OfukOťas píše:Přesně tak ... okna mám v el. a bez problémů se zavíraj.Na ofuky nedám dopustit, hlavně za deště.
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To je pravda, ale když jseš někde v Prdelkovicích a musíš jet domů, tak co naděláš... , jedině počkat na slunko.SyncMaster píše:Když je hnusně, tak pokud nemusím, tak nejedu, taky řešení bez OfukOťas píše:Přesně tak ... okna mám v el. a bez problémů se zavíraj.Na ofuky nedám dopustit, hlavně za deště.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Spíš než o gumy bych se bál o folie, ale ty na štěstí nemám a ani nechci....Vojta píše:tak sem si to vymyslel, když sem koupil černou astru tak nevim jak tam byly dlouho ale gumy z toho nadšený nebyly
Jen ten klobouk chybí.....Happy píše:ááá, pán je sváteční jezdec.SyncMaster píše:Když je hnusně, tak pokud nemusím, tak nejedu, taky řešení bez Ofuk
Hm..., hm..., stále se mi válej origo zabalený doma na skříni, ještě jsem se je tam neodhodlal nacvaknout - fólie už mám, ale ještě nestačili pořádně uschnout.Wenca píše:Ofuky OK. Koupil jsem jich na dovči v BG za 5ojr a sluší na autíčku.
Auto musí sloužit mně, né já jemu.
Tak si pootevřu střešní okénko a jedu domůOťas píše:To je pravda, ale když jseš někde v Prdelkovicích a musíš jet domů, tak co naděláš... , jedině počkat na slunko.
Jedině kšiltoftu pánové, nebo nemít nic na hlavěOťas píše:Jen ten klobouk chybí.....Happy píše:ááá, pán je sváteční jezdec.
Jinak k tématu: Kamarád si teď dal na auto bezpečnostní folie a na ně pak z tuning shopu zatmavené a ofuky musel sundat... Ale to je právě rozdíl, že měl dvě folie na skle místo jedné.
Osobně ofuky dávat nebudu a folie teď v plánu nemám, až na jaře možná začnu uvažovat, ale když jsem bez nich přežil toto léto, tak přežiji i ostatní, takže folie dám až budou přebytečné money ( to bych se divil, kdyby někdy byly )...
Osobně ofuky dávat nebudu a folie teď v plánu nemám, až na jaře možná začnu uvažovat, ale když jsem bez nich přežil toto léto, tak přežiji i ostatní, takže folie dám až budou přebytečné money ( to bych se divil, kdyby někdy byly )...