Marian píše:No já jsem rozdělal zadní světlo a podíval jak vedou ty plíšky od žárovky zpátečky. Drát jsem odizoloval a strčil do svorkovnice. Myslím z hlavy že to byl třetí ze spodu ale nevím to jistě. Zacvaknout to šlo dost ztuha ale je to tam. Zem jsem napojil hned vedle světla pod zemnící šroub co tam je origoš.
Díky Mariane! Něco takovýho jsem chtěl slyšet.
Když jsem na to koukal, tak jak vedou ty plíšky jsem nevyhmát, páč to bludiště je tam schovaný. Tuším ale, že to tam bylo značený písmeny od A do E, tak jsem myslel jestli neexistuje nějaký schéma, který říká, který písmeno je ta couvačka?!
No, nějak to snad zpytlíkuju.
Auto musí sloužit mně, né já jemu. Astra Caravan Comfort → Mercedes Benz
Tak jsem to konečně zapojil, jedno čidlo budu muset reklamovat - je nějaký divoký, ukazuje jak se mu zachce, občas se kousne a ukazuje furt stejnou vzdálenost nebo kňučí i když je už překážka v tahu - njn..., china.
Jinak jsem zapojil černej na tu kostru pod šroubem viz. to foto výše, ale červenej na třetím od spoda byl mrtvej - musel jsem ho napojit až na ten úplně vrchní, ale nemám ho modrej jako Marian, nýbrž nějakej žíhanej.
Hany píše:Taky to mám objednané, tak jak to dojde a namašlím to, tak se ozvu s dojmy. Jsem hrozně zvědavý.
Dojmy celkem dobrý, funguje mi to i s tím jedním odpojeným čidlem, pípá to sice dost nahlas, ale spolehlivě to upozorňuje na blížící se překážku vč. těch centimetrů na displeji.
Dobrej pomocník a pro ženskou za volantem k nezaplacení... za ty prachy.
Sršeň píše:No keď som išiel vŕtať, tak veru som sa asi 5x pozrel či je ta diera na správnom mieste. Ale v každom prípade si musíš ľahnúť pod auto, alebo ak máš jamu tak ešte lepšie. A k tomu displeju. Našiel som naň to správne miesto ktoré mi vyhovovalo a nalepil obojtrannou lep.páskou, ktorá bola priložená.Ako vychádza teplý vzduch na ohrievanie predného skla, tak tú mriežku som vytiahol a kábel popod ňu pretiahol až k nohám vodiča a odtial po ľavej strane(pohľad zo zadu) viedol kábel pod plastovým krytom(hneď vedľa prahu) až do kufra. Napájanie + sa berie od žiarovky spiatočky zo svetla. Tak to je asi všetko.
Tak mi ten asistent došel, chystám se na montáž. Jen jsem se chtěl zeptat, kudy jsi vedl kabely od čidel do kufru k ŘJ?
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
Keď otvoríš kufor, tak na ľavej strane za plastovým deklíkom máš priestor na lekárničku a trojuholník,...Na dne máš plastovú prechodku kruhového tvaru, ktorú musíš vytiahnúť a spraviť do nej dieru, cez ktore pretiahneš káble od čidiel. Potom som to ešte riadne utesnil silikonom.